x

Nova ljubavna trojka u Zadruzi: Dragana Mitar ulazi u rijaliti sa oženjenim ljubavnikom i njegovom ženom!

Dragana Mitar uskoro će postati učesnica treće sezone "Zadruge" a osim nje, na luksuzno imanje u Šimanovcima useliće se i Edo, njen oženjeni ljubavnik iz Novog Pazara, ali i njegova supruga.

Naime, starleta i njen ljubavnik su prije nekoliko nedjelja započeli romansu uprkos tome što su oboje u braku, a Edova supruga ostavila ga je kada je saznala za njegovu vezu sa Draganom.

Zbog toga, produkcija "Zadruge" riješila je da, osim Dragane i Ede, u rijaliti uvede i njegovu suprugu kako bi pomrsila konce novopečenom paru. Kada je Dragana bila u drugoj sezoni "Zadruge", publika je pratila njen ljubavi život.


Osim što je sama priznala da je supruga Sinišu varala sa bivšim zadrugarom Pavlom Jovanovićem, Dragana je priznala i da je ljubavnika varala sa Edom iz Novog Pazara, koji je u "Zadruzi" postao popularan pod nadimkom Torta, kaže izvor i objašnjava da su producenti rijalitija zbog toga riješili da ubace Draganu i Edu, ali i njegovu zakonitu suprugu. Njihova priča podsjeća na ljubavni trougao koji je potresao prvu sezonu "Zadruge". Plan produkcije je da najprije ubaci Edu, a potom Draganu i na kraju suprugu njenog ljubavnika.


Svakako će to biti interesantno ljudima, jer Draganin ljubavnik još nije zvanično razveden rekao je izvor, dok je ovo potvrdila i bivša zadrugarka, koja, kako kaže, samo čeka da stavi potpis na svoj razvod, pa da ude u rijaliti.

- Tačno je da smo Edo i ja zajedno. Uživamo, lijepo nam je, pa ćemo vidjeti kako će ići. Njegova žena je saznala za nas, pa ga je napustila prije tri nedjelje. Šta da se radi? - kroz smijeh Dragana Mitar, koja je planira da se krajem novembra razvede od Siniše Dragutinovića.

- Imamo zakazano ročište za 21. novembar i jedva čekam da se i papirološki razvedem i budem i zvanično slobodna žena, iako to jesam i sada. Edo će ući u "Zadrugu" prije mene, a ja ću mi se pridružiti kada se razvedem. U tom periodu planiram i da proslavim rođendan sina Jovana, a onda ću ući u rijaliti i svima pomrsiti konce - kaže Dragana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.