x

Nova nagrada za Alfa Romeo

Čitaoci magazina AUTO BILD su visoko ocijenili Alfa Romeo stil.

U najnovijem istraživanju "Najbolji brendovi u svim klasama", odabrali su Alfa Romeo kao najljepši automobil u tri kategorije. U kategoriji kompaktnih automobila, koja obuhvata model Alfa Romeo Giulietta.

Zatim u kategoriji "Middle Class" (srednjih vozila), u kojoj je Alfa Romeo Giulia bila pobednica. I konačno, u kategoriji srednjih SUV-ova, gde je Alfa Romeo predstavljao model Stelvio. Alfa Romeo Giulia and Alfa Romeo Stelvio su proslavili svoju čak petu pobjedu u klasi zaredom u okviru AUTO BILD studije o odlukama o kupovini.


Dizajn sva tri pobjednička modela, koji su već osvojili brojne međunarodne nagrade, kreiran je u Alfa Romeo Centro Stile, tradicionalnom i inspirativnom centru koji je takođe nedavno postao sedište brenda, gdje Alfa Romeo tim blisko sarađuje sa dizajnerima koji su stvorili, i nastavljaju da stvaraju, modele koji su ušli u istoriju automobilizma. Ljepota i dinamičnost uvijek su bile ono zbog čega se svaka kreacija italijanskog brenda isticala, a osvajanje "Nagrade za najbolji brend" u Njemačkoj dodatno obogaćuje već pozamašnu kolekciju trofeja koji je donio kući u Italiju tokom posljednjih nekoliko godina.

Alfa Romeo Giulietta dobila je dizajnersku nagradu "autonis" od časopisa AUTO, MOTOR UND SPORT i "Trofej za dizajn" od časopisa AUTO ZEITUNG, između ostalih. Dizajn modela Alfa Romeo Giulia osvojio je, pored ostalog, nagradu "Red Dot" u Njemačkoj, i nagradu "Compasso d'Oro", jedno od najprestižnijih priznanja širom svijeta. Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV brenda, takođe je pobedio na takmičenju "autonis" koje je organizovao časopis AUTO, MOTOR UND SPORT.


Verzije modela koje su takođe osvojile najviše nagrada za tehnologiju, zadovoljstvo pri vožnji i inovacije su Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Standardni top modeli obe te serije deo su lige super sportskih automobila, zahvaljujući snazi V6 biturbo benzinskog motora sa 510 KS.

U okviru studije "Najbolji brendovi u svim klasama", sprovedene po deseti put, AUTO BILD je pitao čitaoce da ocjene najpoznatije brendove iz različitih industrija. Najvažniji kriterijumi za kupovinu automobila, uključujući i dizajn, podeljeni su na dijelove. U auto-moto sektoru, 37 brendova iz 14 segmenata je bilo u izboru, od najmanjeg automobila do SUV-ova. Ukupno je učestvovalo više od 60.000 čitalaca.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.