x

LUKA NE PRESTAJE DA INTRIGIRA ESTRADU

Nova reakcija na pjesmu Luke Bleka: Mirko Šijan se oglasio povodom Lukasove izjave o ovogodišnjem predstavniku Srbije na Evroviziji!

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske ne oglašava se često na temu aktuelnih dešavanja na estradi ili van nje, a sada je kao i mnogi na estradi prokomentarisao domaći izbor "Pjesme za Evroviziju".

Mirko je na svom Instagram profilu objavio snimak Ace Lukasa koji je govorio o ovogodišnjem predstavniku na Evrosongu, i time otkrio kakav on ima stav povodom ove teme.

Mirko je Lukasovu izjavu podržao emotikonima lajka, i time indirektno ukazao da se slaže sa njegovom izjavom.


Inače, Lukas je nedavno za domaće medije prokomentarisao pjesmu "Samo mi se spava" i  predstavnika Luku Bleka, koji će braniti zastavu Srbije u Liverpulu u maju ove godine.


- Pjesma? Odvratna. Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je l'?! Recimo. Mislim... Sva sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski odvratni performansi, ne znam šta drugo. Mislim možda on dečko i lijepo pjeva ja to nisam čuo jer on spava zapravo je l'? - kazao je Aca za "Blic".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.