x

Nove šok poruke Ognjena Vranješa: Muvao je i ovu pjevačicu! (FOTO)

Njegova prva ljubav bila je pop diva Jelena Karleuša, a nakon toga, Ognjen je održavao paralelne veze s nekoliko pjevačica, uprkos činjenici da je u braku. Da bi se osvetio maloj od skandala, Ognjen je započeo kratku vezu sa Katarinom Grujić, a onda je riješio da se baci na koleginice.

Jedna od onih, koju je Vranješ pokušao da osvoji, jeste i mlada pjevačica Tijana Stojić, koju je spopadao preko društvene mreže Instagram, i to u trenutku kada je okončao aferu s Kaćom Grujić, Kako „Alo!“ saznaje, Stojićeva nije bila zainteresovana za vezu sa fudbalerom, a njihova prepiska do koje smo došli jasno govori da je Vranješ želio da osvoji još jednu poznatu pjevačicu.

- Ognjen je odlijepio za Tijanom i pokušavao je da osvoji. Prvo joj je slao poruke preko društvene mreže Instagram - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:


- Tijana nije imala pojma o kome se radi kada joj je stigla prva poruka. Ušla je na njegov profil i vidjela da je riječ o nekom fudbaleru. Tada je ukucala njegovo ime na „googlu“ i vidjela naslove da je bio u vezi s njenom koleginicom Katarinom Grujić. Vranješ ju je bukvalno bombardovao porukama. Lajkovao joj je sve fotografije, a onda bi joj pisao kako dobro izgleda i da bi trebalo da se vide - kaže izvor „Alo!“.

S obzirom na to da je nikakav kontakt s njim nije interesovao, Tijana je u nekom trenutku i prestala da mu odgovara na poruke, što je do tada radila iz kurtoazije.


- Vranješ je nabavio i Tijanin broj telefona. Pisao joj je da je ozbiljna riba, da moraju da se vide i da sve zavisi od nje. Želio je da sazna gdie Tijana nastupa da bi došao da je sluša, a kako je sam nekoliko puta napisao, najviše da je gleda. Ona mu više nije odgovarala, pa je ubrzo svaka komunikacija prestala. Vranješ joj više nije pisao poruke čak ni na Instagramu, jer je shvatio da Tijanu ne zanima da bude s njim - otkriva izvor „Alo!“.


Da bismo provjerili tačnost informacija do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Stojićevom, koja nam je rekla:

- Degutantno mi je da uopšte pričam na tu temu. Nikada nisam, niti bih ikada bila s frajerom koji ženama šalje poruke preko društvenih mreža i spopada ih. Muškarci su danas postali veoma čudni i očigledno nemaju hrabrosti da priđu ženama, pa se sve svodi na dopisivanje i cimanje preko Instagrama - rekla je Tijana, koja je uputila podršku Jeleni Karleuši.

- Ona je hrabra žena, prava lavica i vjerujem da će iz svega izaći jača. Ako je zaista bila s njim, a on iskoristio priliku da se promoviše preko njenog imena, onda je to skandalozno, a takav muškarac bi trebalo da se pokrije ušima i da ne izlazi iz kuće - rekla je Tijana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.