x

Novembarski Ladies In uz sjajnu stand up komediju "Made in BiH"! (GALERIJA)

Ladies In je već tri godine najbolji interaktivni događaj za žene, koji se održava u četiri bosanskohercegovačka grada (Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banja Luci), pod pokroviteljstvom Jana vode . U srijedu je na posebnoj lokaciji i jedinstvenom ambijentu Kluba 1 u Sarajevu, održano posljednje redovno ovogodišnje druženje za dame Ladies In by Jana.

Odlično raspoložene i dotjerane Sarajeke (cc 350) uživale su u ugodnoj večeri, a organizatori Altermedia d.o.o. pobrinuli su se za odličnu atmosferu, pazeći da svakoj dami ugode. Osmijesi na licima krasili su svaku pripadnicu ljepšeg spola, koje vidno sretne zbog ostvarenja novih poznanstava, uživale su u “čarobnoj noći”.

Iznenađenje večeri bili su stand-up komičari Filip Andronik i Hazim Mujčinović, koji su dame dva sata umijesnim smislom za humor “nasmijavali do suza”. Predstavili su se komedijom “Made in BiH“.


Najavljen je i najglamurozniji Ladies In događaj, koji je kruna istoimenog projekta, “Ladies In Awards“ – Izbor žene godine 2018

Nakon prošlogodišnjeg izbora Ladies In Awards – Žena godine, kada je titulu ponijela Marijela Margeta Hašimbegović, bivša direktorica Narodnog pozorišta, Ladies In zajednica će ponovo 13. decembra u prelijepom ambijentu Swissotela organizirati veliku svečanost na kojoj će predstaviti 14 dobitnica Ladies In priznanja iz različitih oblasti. Svih 14 nagrađenih uspješnih žena iz BiH ulazi u izbor za titulu žene godine.


Dodatne osmijehe izmamili su i prijatelji projekta:

Jana, Sarajevski kiseljak, Vinarija Nuić, Red Bull, dm drogerie markt, Catrice cosmetics, Oreo double i kompanija Nelt, Tops i Klub 1.



Foto: Edin Bičo


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.