x

Novi detalji o oduzimanju djeteta: Dijete Dragane Mitar se razboljelo kod babe i dede, socijalno zakucalo na vrata!

Nakon saznanja medija da su jučer, 11. decembra, na vrata roditelja Dragane Mitar zakucali radnici Centra za socijalni rad Beograd, kontaktirali smo njenu majku Jadranku Mitar, koja nam je otkrila gdje se trenutno nalazi i šta radi mali Jovan.

Draganina majka Jadranka kaže da je maleni Jovan još uvijek kod njih.

- Dijete je kod babe i dede sretno - rekla je Jadranka.

Jadranka nam je rekla da unuk trenutno ima problema sa virusom, ali da se nada da će od ponedjeljka ponovo krenuti u vrtić.

- On je sretan, malo je bolestan imao je ovih dana temperaturu, ali već je bolje eto dva dana već nema. Nadam se da će od ponedjeljka ponovo krenuti u vrtić - otkrila je Jovanova baka.

Ona je ispričala i da Siniša uredno viđa svog sina, a da su se otac i sin posljednji put vidjeli prije dva dana.


- Mučio ga neki virus, kao i mnogu djecu posljednjih dana. Imao je temperaturu par dana, a kod ljekara je bio sa ocem Sinišom i dedom. Tako je on zahtijevao, on je želio samo sa njima da ide - otkrila nam je Jasmina, a ovu priču potvrdio je maleni Jovan, koji se uključio u razgovor.

Podsjetimo, službenici iz Centra za sociljalni rad posjetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije, Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.


- Zbog cijele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posjetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod ljekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o djetetu, ali će dijete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnijela - rekao nam je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.