x

Novi detalji veze Ive Grgurić sa 40 godina starijim biznismenom: Imao je 1 zahtjev, ovo je tražio od nje!

Iva Grgurić se od prvog dana učešća u Zadruzi 3 konstantno prisjeća teških momenata koje je proživjela u Zagrebu i "zlatnom kavezu", sa biznismenom Marjanom Šarićem, koji je godinama stariji od nje.

Iva je u razgovoru sa Stefanom Kandićem otkrila nove detalje njihovog poznanstva, a nije sakrila kako je protekao sam početak njene odluke da samostalno započne život, ali i da finansijski ostane nezavisna od svojih roditelja.

- Ja radim od 16. godine. Sve gazde klubova su mi dale ponudu da budem hostesa, ja sam imala oko 60 eura po danu. Ja sam pristala na to. Kad je vlasnik vidio da poznajem mnogo ljudi, dogovorili smo se da dobijam lovu i za bocu koju prodam. Ja sam jako dobro zaradila. I kad se završila sezona, svako se vraća kući, ja u bedaku.


- Ja sam upoznala nekoliko djevojaka iz Zagreba, zvale su me da idem sa njima. Tad sam napunila 20 godina, mislila da mi niko ništa ne može. Tražila sam poslije stan, taj čovjek mi je pokazao taj što izdaje, pitao me odakle sam. Mislio je da sam starija, pa je ponudio da mi pomogne i rekao je da će sa gazdom da me upozna. Ja se zahvalila, drago mi je bilo... - ispričala je Iva, a onda nastavila da citira njegove riječi nakon što joj je saopštio da je zaljubljen.


- "Drago mi je da sam ti pomogao, sve ima svoju cijenu, to znaš i sama. Ja ti moram reći, čak i kada imaš kamen u džepu, teško je izgubiti. Ja sam se u tebe zaljubio. Ja sam od krvi i mesa". I ja sam se šokirala, rekla sam mu da to nije realno, ima sedmoro djece. I onda mi je pričao kako mu smeta to što imam dečka, hoće sa mnom da bude. On je bio kao podvojena ličnost, kad sam ga odbila promijenio se za 180 stepeni. Rekao mi je da pokupim stvari za tri dana, ja bila u šoku, nisam to očekivala - nastavila je Iva.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.