x

Novi estradni rat bukti, Neda Ukraden žestoko oplela po Breni i optužila je: Daje loš primjer mladima, juri viruse!

Pjevačice su nekada bile veoma bliske koleginice, ali izgleda da to ovdje prestaje? Sa svojim bendom gotovo svakodnevno Lepa Brena uvježbava svoj standardni repertoar, naravno u karantinu, svako na svojoj strani.

Nerijetko pokazuje emocije zbog tog malog virusa koji je ugrozio ljudsku vrstu. Uvijek je besprijekorno obučena, dotjerana, kaže da čita, kuha, ode ponekad u šetnju.

S druge strane, Neda Ukraden je obrušila salvu prekora Breni jer ju je po nekim portalima vidjela van kuće, pa je rekla kad može ona toliko vremena provoditi sama u stanu u naselju Beograd na vodi jer su djeca na Banovom brdu, ne zna što ne bi i ona. Kaže da je to loš primjer za narod koji itekako prati šta medijske ličnosti rade pa ih tako i oponašaju i da bi trebali da budu primjer uz svoj apel za ljude a ne da kao Brena izlaze napolje i „jure viruse“ - prenosi Exprestabloid.


Nije joj jasno zašto se ne smiri u izolaciji. Naravno, Brena je nastavila po svom jer misli da ne daje loš primer, pa zato nije ni prokomentarisala niti pridala važnosti Nedinim optužbama.

Da podsjetimo, Brena i Neda su nekada bile jako bliske koleginice, pa čak i drugarice, a slika je sa jednog od zajedničkih spleta pjesama u "Grandu".




Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.