x

Novi rat Vranješa i pjevačice! Objaviću spisak svih tvojih j...ča, imam čak i fotke: Fudbaler planira da uništi Daru Bubamaru!

Dara Bumara nazvala je Ognjena Vranješa "indijancem" nakon što joj je slao poruke kada je viduo njen eskplicitni snimak. Vranješ je zbog toga pobijesnio, pa Dari sprema osvetu.

Navodno su se Dara i Ognjen dopisivali prije 2 godine, a razlog zbog kog je prestala da mu odgovara na poruke je Jelena Karleuša. On tvrdi da zna mnoge stvari iz Darine prošlosti, pa je htio da je isproziva na račun s*ksualnih sposobnosti.

"Ipak, nije očekivao da će ga Dara tako javno izvrijeđati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludio je kada je vidio šta je objavila i istog trenutka joj poslao prijeteću poruku", kaže izvor koji tvrdi da Vranješ namjerava da iznese sve muškarce sa kojima je Dara bila.


Pjevačica je Vranješu napisala da "od..be", poslije čega je on rekao da jedva čeka spisak njenih je..ča da objavi na svim portalima i u novinama.

"Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvrijeđa", kaže izvor.

On sada namjerava da uništi Daru koja ga je na društvenim mrežama blokirala. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.