x

najjača osveta ikada

Novi šamar za Pikea i njegove roditelje: Poslije vještice na terasi, Šakira im priredila još jedno neprijatno iznenađenje!

Komšiluk pjevačice Šakire u Barseloni ovih dana ima mnogo materijala za ogovaranje, a ona im je dala još jedan povod...

Šakira, slavna kolumbijska pjevačica, i španski fudbaler Džerard Pike rastali su se u prvoj polovini 2022. nakon 12 zajedničkih godina i dvoje djece – sinova Milana i Saše.

– Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Zbog dobrobiti naše djece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju – istakli su Pike i Šakira.


Od tada je djelovalo kao da će ovaj rastanak proteći tiho uprkos tome što je Pike prevario muzičku zvijezdu sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, ali je početkom 2023. netrpeljivost između bivšeg para kulminirala.


Šakira je riješila da snimi osvetničku pjesmu, te je u numeri BZRP Music Sessions Vol. 53, koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom iznijela niz opaski koje su privukle mnogo pažnje.

Ona se u njoj osvrnula i na Pikeovu majku Monserat Bernabeu, spomenuvši da ju je ostavio sa svekrvom kao prvom komšinicom, a koliko joj to smeta pokazuje Šakirin najnoviji potez.


Kako javljaju španski mediji, pjevačica trenutno radi na podizanju zida između svog i imanja Pikeovih roditelja! Tamošnji paparaci snimili su trenutak kada je kamion sa mješalicom za beton pristizao ispred Šakirinog doma u Barseloni.

Iako su u pitanju dva odvojena dvorišta, navodno su ona povezana na neki način, a sada će tome doći kraj.


Muzička zvijezda je, inače, pre nekoliko dana postavila i veliku lutku u obliku vještice na terasu, tako da gleda pravo u dom porodice Pike, a sve vrijeme glasno pušta svoju novu pjesmu kako bi nervirala roditelje bivšeg partnera.


Prema pisanju stranih medija, fudbalerova majka znala je za njegovu aferu s Martijevom i, štaviše, prikrivala ga. Koliko je poznato, ona je bila jedna od rijetkih osoba s kojima se Šakira družila otkad živi u Barseloni, a nakon raskida je željela da se sa sinovima preseli u Majami, što ipak nije učinila jer njena djeca idu u školu u Španiji.

.

.

.

.

Izvor: Glossy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.