x

Novi zadrugar krije mračnu prošlost: Bio na robiji zbog dr.ge! Podvodio djevojke, u rijalitiju izdržava uslovnu!

Bivša učesnica Zadruge 2 Darija Stević odlučila je da progovori i otkrije pikantne detalje iz života svog bivšeg dečka Nikše Kokanovića, koji je sinoć ušao u Zadrugu 3.

Iako ju je molio da u javnosti ne govori o onome što zna o njemu, Darija nam je ispričala da je Kokanović trenutno na uslovnoj, a da je bio u zatoru jer je navodno dilovao dr.gu u Emiratima zbog čega je bio i uhapšen.

- Nikša je bio n.rko diler, tačnije nečiji potrčko. Svu tu dr.gu i sve te opijate koje je nosio, nosio je za Emirate. U Emiratima je imao ženu, sada ima i dijete. Živjeli su jako bahato, svi zajedno, cijela ta kriminalna grupa, jako bahato. Putovali su, svi su zajedno živjeli u jednom stanu, o.gije su bile non stop, a on nikad strejt nije bio - počela je priču Darija.

- On čak ima svoj karton u Drajzerovoj ustanovi, za odvikavanje od n.rkotika i uhapšen je 2016. godine. On je sad na izdržavanju uslovne kazne... - objašnjava Darija.


Stevićeva je istakla da se Kokanović druži sa starletama, a tvrdi i da je povod njihovog druženja njegova navodna umiješanost u prost.tuciju, tako što je djevojke prevozio do "posla".

- U njegovom društvu su bile razne starlete od Nataše Šavije do Nine Prlje, još jedne Nine, ne mogu da se sjetim prezimena, djevojka se povukla iz javnog života potpuno, čak mislim da i ne živi u Beogradu, Mina Vrbaški... to je ono čega bih ja mogla da se sjetim... - tvrdi Darija.

- On je podvodio djevojke, a njegova uloga tada je bila da on nju samo preveze, vjerovatno iz Inđije ili ne znam ni ja, do odredišta gdje je trebala nešto da uradi. To je on meni lično rekao - zaključila je bivša zadrugarka.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.