x

sad je na nebu sa bratom tomom

Novica Zdravković ispraćen uz aplauz na vječni put!

Novica Zdravković sahranjen je oko 13 časova na Centralnom groblju, na mjestu gdje počiva i njegov brat Toma Zdravković.

Na vječni počinak pjevača su ispratili članovi porodice, prijatelji i kolege. Pjevači Steva Anđelković i Nemanja Nikolić stigli su među prvima kako bi udovici Jeleni i sinu Dušanu izjavili saučešće. Slađana Petrušić, bivša Dušanova dkevojka, nije se odvajala od porodice Zdravković tokom sahrane.


Foto: Kurir

Posljednjem ispraćaju prisustvovali su i Miki Mećava, koji je došao s Jellenom, Hasan Dudić, Bane Obradović i drugi.


- Novica ostaje s nama, u našim srcima sa njegovim divnim pjesmama. Bio je kralj splavova i stvaralac velikih hitova. Sada je Novica na nebu, u duetu s Tomom među anđelima, a njegovu umjetničku karijeru nastaviće njegov sin Dušan. Njegov otac je žeio da on nastavi tradiciju porodice Zdravković! - rekao je jedan od prijatelja koji je održao govor, nakon čega je kovčeg spušten u raku uz gromoglasni aplauz.


Zbog visoke temperatre i jakog Sunca koje je bilo na Centralnom Groblju, pjevač Miki Mećava iskoristio je crijevo koje se nalazilo na travi ispred kapele kako bi se rashladio, umio ali i popio malo vode.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.