x

Novinari iz BiH posjetili Crnu Goru! (GALERIJA)

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa partnerima, u cilju promocije ovogodišnje ljetnje turističke sezone organizovala je studijsku posjetu predstavnika elektronskih i štampanih medija iz Bosne i Hercegovine.

Posjeta renomiranih medija iz Bosne i Hercegovine početak je regionalne kampanje koju će NTO CG zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom u narednom periodu realizovati na tržištu regiona.

Predstavnici Euro Blica, Dnevnog Avaza, Bosanskohercegovačke radio-televizije BHT, Radio-televizije Republike Srpske RTRS, K3 televizije, BN televizije, Nezavisnih novina, Dnevnog lista,magazina START BIH, Federalne novinske agencije FENA, novinske agencije SRNA, portala bhputovanja, ekskluziva, fokus i srpska.cafe imali su priliku da posjete etno selo Montenegro i poznate turističke lokalitete u Ulcinju i Baru.

Prvog dana dolaska novinaru su smješteni u Budvu, gdje su prenoćili da bi u jutarnjim satima krenuli za Bar gdje su posjetili Stari grad i Staru maslinu.


 Potom je nastavljen put ka Ulcinju, gdje su obišli Ada Bojanu.


Subota, 21. april je bila rezervisana za Tivat i Kotor. Prvo su u Tivtu obišli hotel Regent i kompaniju Porto Montenegro.


Nakon toga je uslijedio odlazak za Perast i posjeta ostrvu Gospa od Skrpjela.


Dan se nastavio u Kotoru, gdje su obišli Stari grad i turistički kompleks Luštica Bay, a sve se završilo povratkom za Budvu i večerom sa predstavnicima lokalne turističke organizacije.


U nedjelju su novinari prije samog polaska za Sarajevo uživali u Herceg Novom gdje je upriličen susret sa predstavnicima lokalne turističke organizacije. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.