x

otišao da bodri sina

Novinari posjetili ribarnicu tate Gvardiola: Otišao je u Katar s Livakovićem i Petkovićem!

Tata jednog od trenutno najboljih hrvatskih nogometaša Joška Gvardiola, Tihomir Gvardiol, svako drugo jutro, pa čak i na dane utakmica, provodi na Dolcu prodajući ribu, no jučer je njegov štand bio prazan.

Foto: Luka Šangulin/Index/Marko Lukunic/PIXSELL

Kada smo ušli u ribarnicu, ondje gotovo da nije bilo nikoga, piše Index.hr. Dočekala ih je jedna ljubazna gospođa koja je ujutro sama marljivo radila. Zatekli su je baš dok je usluživala kupca, a kad su je upitali hoće li Tihomir Gvardiol danas dolaziti na posao, rekla je da "sigurno neće".


Foto: Luka Šangulin/Index/Marko Lukunic/PIXSELL

Ona je informisala novinare kako se priča da se Tihomir zaputio u Katar, zajedno s tatom Brune Petkovića i stricem Dominika Livakovića, s kojima je ranije pozirao za zajedničku fotku.

Društvo se u Dohu zaputilo uoči polufinalne utakmice Hrvatske i Argentine, a Tihomira će ondje dočekati njegova supruga Sanja te kćeri Franka i Lorena.


Foto: Luka Šangulin/Index/Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjetimo, Tihomir Gvardiol već godinama prodaje ribu na zagrebačkoj tržnici Dolac, a od posla se nije odvajao čak ni sada, kada njegov sin igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Na dan utakmice u petak snimljen je na Dolcu kako predano obavlja svoj posao.


"To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam", rekao je Gvardiol prije nekoliko dana za HRT.

Rekao je i kako ne sumnja da će Hrvatska ove godine na prvenstvu osvojiti zlato.

"Slavim još, nisam ni spavao. Gledao sam doma, jako teško gledam, jako emotivno to proživljavam. Nije mi bilo lako gledati. Supruga i kćeri su me malo smirivale. Srce mi je ispunjeno. Neizrecivo, ne mogu vam opisati kako se osjećam. Idemo do finala. Samo hrabro i vidimo se u Zagrebu na aerodromu sa zlatnom medaljom", poručio je.


Sa sinom se čuo i prije i poslije utakmice protiv Brazila.

"On je rekao: 'Tata, borit ćemo se i dati sve od sebe.' Poslije utakmice nije imao što reći, već samo da idu proslaviti", rekao je Tihomir.

Joško je, inače, jako vezan za svoje roditelje. S majkom Sanjom se nakon plasmana u osminu finala emotivno izgrlio i isplakao na stadionu, a prva stvar koju je napravio kada je ostvario transfer u Leipzig jest da je roditeljima kupio kuću.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.