x

Novinarka iz Srbije osvaja Instagram: Zorica Radulović bolja i od manekenki, ujedno daje zadatak blogerkama! A tek koga je intervjuisala! (FOTO)

Vjerovatno je mnogima od vas "zapalo" za oko ime "zoka5" na Instagramu. Na čari novinarke Zorice Radulović su mnogi pali, a pored visokih kvalifikacija kojima je uspjela doći do najpoznatijih imena ne samo domaće, već i svjetske scene, vjerujemo da su veliku ulogu u svemu odigrali šarm i ljepota. 

Zorica Radulović je novinarka "Srpskog telegrafa". Do sada je radila u gotovo svim medijima u Srbiji, a osim bogatog CV-a, može se pohvaliti izgledom se*s bombe i prave ljepotice koja ostavlja bez daha. Iako se dame za godine ne pitaju, mi ćemo vam otkriti i to kako Zorica izgleda barem deset godina mlađe od broja svojih godina, a kako je prepoznatljiva po svom osmijehu i vedrom duhu upravo to ćemo prepisati kao tajnu besprijekornog izgleda. 


Atraktivna crnka je u toku karijere, slobodno možemo reći "magistrirala" domaću javnu scenu. Gotovo da ne postoji osoba koju nije intervjuisala. Štoviše, estradu odavno ima u malom prstu, jer je imala i tu privilegiju da intervjuiše i sarađuje sa daleko poznatijim imenima, svjetski poznatim ličnostima. Pored Novaka Đokovića, Rogera Federera, Rafaela Nadala, tu je i čuveni intervju sa Naomi Campbell. 


Šarmantna Zorica je jedna od rijetkih novinarki u Srbiji koja se može pohvaliti najvećim brojem mega ekskluziva, a osim brojnih poslovnih uspjeha veliku pažnju privlači i svojim fotografijama na Instagramu. Čarobne fotografije koje Zoka postavlja pravi su domaći zadatak za većinu blogerki, što zbog toga što ih je "prešišala" po stilu i komadima garderobe koje možemo vidjeti na njoj, jedinstvenim lokacijama i pažljivo biranim pozama, perfektnom vođenju Instagram naloga, tako i zbog toga što pokazuje kako jedna dama uvijek treba držati do sebe, ali i da  šarm igra ključnu ulogu i da je to "šlag na torti". 


Vjerujemo da ćete uživati u neodoljivim fotografijama crnokose Zorice, a za više njih svakako posjetite njen Instagram profil zoka5. Ženi najbolje stoji osmijeh kada istinski uživa u životu, a Zorica je, uvjeriti ćete, prava sretnica i osoba kojoj za osvajanje svijeta ne treba muškarac. A vjerovatno to što je jaka i sposobna žena je i glavni krivac što na popularnoj društvenoj mreži ne možemo vidjeti fotografije sa njenom jačom polovinom. Do tada, novinarka kojoj zavide i blogerke i modeli i manekenke, sa neodoljivim šarmom i osmijehom osvaja kroz fotografiju. Ako sumnjate u nas, onda je obavezno zapratite i čekajte njen lajv na Instagramu! 

Uživajte u fotografijama: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.