x

iznenađenje

Novo oglašavanje Zvezdanove majke: Slavica donijela važnu odluku koja se tiče Slavnića, a evo šta kaže o pomirenju sa Mokom!

Zvezdan Slavnić dobio je čestitke od oca Moke Slavnića i majke Slavice, što je za mnoge iznenađenje.

Moka i njegova supruga Slavica, koji su zajedno potpisani u pismu, zaprepastili su sve, budući da nemaju nikakav kontakt čak tri decenije. Zvezdan u prvi mah nije mogao da povjeruje da su mu se roditelji pomirili nakon 30 godina, a potom je to natrljao Ani na nos, budući da mu je ona ranije pričala da je njegova majka Slavica na njenoj strani, te da joj je "dala blagoslov" da uđe u "Zadrugu" i obračuna se sa Zvezdanom.


Tim povodom se sada ponovo oglasila Slavica, koja nije željela puno da komentariše aktuelna dešavanja, a potom je otkrila zbog čega je donijela tu odluku i kada će biti konačno spremna da progovori o svemu.


- Donijela sam važnu odluku. Ne želim da se oglašavam za medije povodom učešća svog sina u Zadruzi. Smatram da je tako najbolje za njega. Smatram da je najbolje da ćutim i da se ne oglašavam, sve dok Zvezdan ne izađe iz Zadruge - rekla je Slavica, a na pitanje o velikom pomirenju sa Mokom nakon tri decenije i njihovoj zajedničkoj čestitki imala je da poruči:

- Zovite Moku, pa ga pitajte. Imate njegov broj - poručila je Zvezdanova majka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.