x

Novogodišnja zabava u Coloseum Clubu uz Lanu Hamzu & Band! (FOTO)

Coloseum Club je postao simbol ne samo dobrih provoda u Sarajevu već i samog grada. Klub koji njeguje tradiciju dobrih zabava je i u novogodišnjoj noći nadmašio očekivanja, te se veselilo na najbolji mogući način. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Zahvaljujući Coloseum Clubu, brojne Sarajlije godinama unazad znaju šta je kvalitetan provod. Coloseum nikada nije izdao, a svojim raznovrsnim programom dodatno plijeni pažnju i nove posjetioce. Valjalo je sve to začiniti. Za kraj 2019. godine se slavilo uz Lanu Hamzu & Band. Novogodišnja čarolija svakako nije promašila Coloseum Club, te se slavilo do sitnih sati.


Ovo predivno mjesto je i na ispraćaju 2019. i dočeku 2020. godine priredilo zabavu dostojnu pažnje i pomena. Lana Hamza & Band, koji donose fantastičnu energiju, a koji su poznati po vrhunskim izvođenjem kako domaćeg pop-rocka, tako i mnogobrojnih svjetskih hitova su se potrudili da svi gosti budu raspoloženi, pa se plesalo i veselilo kao da sutra ne postoji. Coloseum Club svakako nastavlja da bude centralno mjesto za provod i u 2020. godini, pa nas već 11. januara na ovom mjestu očekuje koncert Dženana Lončarevića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)