x

krili se

Novootkrivena afera uzdrmala estradu: Miroslav Ilić bio u žestokoj kombinaciji sa našom poznatom folk pjevačicom, isplivali svi detalji!

Folk pjevačica Nada Topčagić nedavno je izjavila da Devin Antonović nije sin Miroslava Ilića. Mirjanu Antonović, Devinovu majku i bivšu ljubavnicu pjevača, ovo je iznerviralo, pa joj je javno zaprijetila. Nada smatra da Miroslav i Mirjana nisu ni bili zajedno, te da Devin nije njegovo dijete.

“Ma, ja znam Miroslava. On je u cijeloj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hljeb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar cijeli svijet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vrijeme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin”, kaže Nada za “Svet” i dodaje da joj u cijeloj priči nije jasna Mirjana Antonović.


“Čekaj, ti svjesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovjekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dijete sebi, zato što želiš, a ne poslije 30 godina da ti juriš nekog da prizna dijete, i ne odustaješ. Ja da imam kćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da natjeraš nekog da te voli i bude ti otac?”, dodala je Topčagićeva.


Mirjana je burno reagovala na Fejbuku povodom ovih Nadinih riječi.

“Žena koja stavi lampu na glavu da bi sebi privukla pažnju nije mjerodavna. Bolje bi bilo da mene ne provocira, da ne počnem da izjavljujem šta mi je sve Miroslav pričao da je radio sa njom dok ju je vucarao na turneje. Ljubomora je čudna stvar!”, napisala je Antonovićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.