x

Novosađanka proglašena za najljepšu ženu u Evropi!

Najprestižniji izbor ljepote na starom kontinentu održan je u austrijskoj prijestonici. U prepunoj sali glamoruznog Studija 44 pred mnogobrojnom publikom, titulu najljepse ponijela je Ljubica Rajković iz Srbije i zvanično postala Miss Evrope 2020.

Na izbor za Miss Europe 2020 prijavio se veliki broj djevojaka iz raznih krajeva Evrope. Prva pratilja postala je Ilona Vasko iz Ukrajine, druga pratilja je Mikaela Nikolaou sa Kipra, dok je lentu treće pratilje dobila Anja Bijelić iz Hrvatske.

Ljubici je ova kruna vrhunac karijere i samo je upotpunila njenu kolekciju titula koje je do sada ponijela na mnogobrojnim izborima ljepote širom svijeta. Do sada u svojoj karijeri ova mlada ljepotica ponijela je titule za Miss Balkana, Miss Earth Srbije i Top Model Evrope.


Ova lijepa Novosađanka rodom iz Sente je na izboru za Miss Svijeta na Filipinima predstavljala svoju divnu zemlju i donijela joj srebrnu medalju. Ljubica je pored svoje karijere i vrlo uspjesan student i trenutno završava studije Srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njena ljubav prema jezicima traje od malena i ona tečno govori četiri strana jezika.

Ova djevojka ostavlja bez daha svojom ljepotom, a za njenu savršenu figuru zaslužni su fitnes i ples koji obožava i aktivni je instruktor Zumbe.


Ljubica se prilikom krunisanja za miss Europe publici predstavila u prelijepoj haljini Sherri Hill. Svjesna je da je pred njom ogroman posao, već je počela sa edukacijom za profesionalnog šminkera u školi Elite makeup vlasnice Nataše Brasanac koja je i oficijelna šminkerica izbora za Miss Europe. Za njen blistavi osmijeh zaslužan je Centar za estetsku stomatologiju Simic Dent, a postala je i zaštitno lice Klinike za estetsku, antiaging i regenerativnu medicinu - Dr Sauvage, kao i zaštitno lice zlatare Kupresak. Kako se situacija sa koronavirusom polako smiruje, zanosna misica moći ce da realizuje svoje planove.


Krajem maja ima slikanje za naslovnicu i modni editorijal za jedan svjetski modni magazin, a ima dogovoreno i slikanje za još šest svjetskih naslovnica tokom juna i jula. Na njeno veliko zadovoljstvo ostvarila je saradnju i sa jednom od najboljih modnih dizajnerki Suzanom Perić. Pozvana je i na New York Fashion Week gdje će nositi kreacije svjetskog brenda Sherri Hill, a u planu je da se usavrši u josš dva strana jezika, a počela je i sa pisanjem knjige.


Mlada Ljubica zrači pozitivnom energijom i dobrom voljom i kreativnošću, i u ovim, ne tako dobrim vremenima. To je pokazala i njena saradnja sa vrlo uspješnim i poznatim fotografom, Đorđem Bukvićem, koji je za vrijeme karantina pokazao ogromnu ljubav prema svom poslu i odradio web shooting sa mladim modelima, kao i sa Ljubicom, pa njene slike sada krase stranice modnog magazina Bazar. Takođe, imala je lajv intervju putem instagrama sa urednicima svjetskih modnih magazina gdje je pokazala koliko je komunikativna, prirodna i beskrajno ljupka djevojka. U narednom periodu čeka je mnogo obaveza kao što su posjete raznim ambasadama, gostovanja na mnogim televizijama širom Evrope, gdje je u planu da gostuje na televizijama u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu, Londonu, Milanu i Budimpešti, nakon što se situacija sa koronavirusom u potpunosti stabilizuje i smiri. Posebnu radost joj budi to sto će opet gostovati na državnoj televiziji Srbije i podijeliti svoju sreću i uspjeh koji je donijela svojoj zemlji.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.