x

Zenica

NS BiH se zahvalio BH Fanaticosima, Ljutim Krajišnicima i ostalim navijačima na podršci!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Nogometni savez BiH se putem zvanične stranice zahvalio svim navijačima koji su sinoć bili na tribinama stadiona Bilino Polje.

"Nogometni savez Bosne i Hercegovine upućuje iskrenu zahvalnost svim navijačima koji su sinoć na utakmici protiv Finske bili naš dvanaesti igrač i koji su svojim fer i sportskim navijanjem bili vjetar u leđa Zmajevima.

Odanost i ljubav prema reprezentaciji pjesmom i dlanovima se prenijela na teren, što je bio dodatni motiv našim momcima koji su ostavili i zadnji atom snage na terenu za ubjedljivu pobjedu. 

Svojim ponašanjem za vrijeme utakmice, kao i odnosom prema gostujućim navijačima, sve navijačke grupe i navijači naše reprezentacije su pokazali kako se bodri državni tim, te su poslali veoma lijepu sliku u svijet o Bosni i Hercegovini.

NS BiH se zahvaljuje BH Fanaticosima, Ljutim Krajišnicima i svim navijačkim grupama jer su još jednom pokazali da su najbolji kad je najpotrebnije", stoji u saopćenju NS BiH.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je sinoć savladala Finsku rezultatom 4:1 u sedmom kolu kvalifikacija za Euro 2020. godine.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Tekst : Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.