x

O njihovom razvodu bruji region: Evo šta je Ana Kokić uradila Rađenu, ovo joj neće zaboraviti! (FOTO)

Na najradosniji hrišćanski praznik Božić kao bomba je odjeknula vijest da se razvode pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen. Njih dvoje su sačekali nekoliko dana kako bi izdali zvanično saopštenje za javnost kojim su zatražili od javnosti da ima razumijevanja za njih u ovom teškom trenutku.

- Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo poslije deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše kćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obavještavati i biti otvoreni za saradnju - pisalo je u saopštenju.


Kao što je i očekivano, u javnost sada izlaze detalji iz njihovog braka, pa je tako gostujući u emisiji "Magazin In" koja se emituje na televiziji Pink, Ana Kokić ispričala šta je jednom prilikom uradila Nikoli.


- Skroz, ispolivala sam ga cijelog. Prišla sam mu otpozadi, uzela flašicu vode i polila ga. On se okrenuo, kao ne vidi me, ja ponovo, dok me nije vidio. Ja kao "Jao, izvini, slučajno", šta slučajno, dva, tri puta sam ga polila. Tako smo krenuli da pričamo, razmijenili telefone, dopisivali se, šetali smo oko Ade, bio januar, onda se on razbolio, ja ga liječila poslije - otkrila je Ana Kokić i rekla da se ona odlično ljubi.

Inače, pjevačica i vaterpolista se nisu oglašavali sve donedavno, kada je Ana objavila fotografiju na kojoj se vidi da i dalje nosi burmu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.