x

O ovome ćute! Mračna tajna dvije starlete: Koraćka otela Mijatova od Tare!

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Tara Simov ne može očima da gleda Anu Korać jer joj je ona preotela sponzora Filipa Mijatova i time je lišila lagodnog života.  

Ova starleta prije dvije godine jurila je kontroverznog biznismena i na sve načine pokušavala je da mu se nametne i smota ga da budu u vezi. Iako mu se dopala i možda bi tu nešto i bilo, u tu kombinaciju se umiješala Koraćeva, koja je Tari smakla Mijatova i zauvijek ga pridobila za sebe i svoje hirove.


- Rat sponzoruša i starlete na prijestoničkoj sceni nekada umije da bude baš surov i takve djevojke ne biraju sredstva kada nađu žrtvu koja je puna love, koja je meta za ostvarenje njihovih snova. Kada jedna osjeti da ima plijen, ne daj bože da kaže nekoj drugoj, jer one odmah napadaju i bacaju se u rat preuzimanja bogataša. Tako je Tara upoznala Mijatova, bila je jako mlada, tek je bila zakoračila u taj svijet starleta. Nije znala da treba da krije i da ćuti. Ona je izlazila sa Filipom, osjetila je da on ima mnogo para i da želi da ih podijeli sa svojom djevojkom. Šetali su neko vrijeme, izlazili na večere i ručkove. Ma sve je išlo ka tome da će se desiti ljubavna veza. Tara je bila oduševljena: "Filip je u opasnoj lovi. Ima sve što meni treba, a nije sebičan i hoće da podijeli, hoće da pokloni. Ako uspijem da ga smotam, biće love za sve oko mene", povjerila se ona meni tada. Ipak, nije pazila i istrtljala se pred drugaricama da se pojavio lovator koji je galantan - kaže djevojka bliska učesnici "Zadruge 3", koja dalje nastavlja ovu priču:


- Informacija o Filipu je došla do Koraćke, koja je u svijetu starleta poznata kao predatorka. Ona šta naumi, to je njeno. Nije prezala ni od čega i ničega se nije plašila. Ona je smotala Mijatova začas. Nije ni trepnula, a on joj je već jeo iz ruke. Odmah je počeo da ignoriše Taru, nije joj se javljao na pozive, nije odgovarao na poruke, a onda je ona vidjela fotografiju sa Anom koju je postavio. "Mamu joj je*em kurvinu, dr*lja jedna. Ima da je unakazim kad je budem vidjela. Ona je dno dna. Krade muškarce. Šta ću ja sada da radim. Taman sam se sredila", jaukala je histerična Tara na sav glas. Nikada nije oprostila Ani što joj je otela lovatora. Zaklela se da će joj se kad-tad osvetiti i da će joj osvetu servirati hladnu, onda kada se najmanje bude nadala. Za sada joj pred kamerama glumi drugaricu, ali ne može očima da je gleda. Ubila bi je golim rukama da može. Ko zna šta joj sprema.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.