x

O ovome nema rasprave: Tri stvari koje svaka žena zaslužuje od svojeg supruga

Svaka osoba zaslužuje partnera odnosno partnericu koji će je voljeti, poštivati, biti uz nju kad je to potrebno, činiti sve da je usreći... Brak, uostalom, nije nešto što utječe samo na partnere, on utječe na djecu i ostavlja trag na budeće generacije.

U braku postoje neke stvari o kojima ne bi trebalo biti rasprava. Između ostalog, postoje i neke veće i manje stvari koje svaka žena zaslužuje od svojeg supruga, a njih nekoliko najbitnijih izdvojili smo u nastavku.

1. Svaka žena od supruga zaslužuje otvorenu, iskrenu i dosljednu komunikaciju

Zdrava komunikacija je, ponovili smo puno puta, ključna za dobar odnos između partnera, a svaka žena od svojeg partnera zaslužuje takvu otvorenu, iskrenu i dosljednu komunikaciju.

Zaslužuje supruga koji je u ozbiljnim situacijama spreman spustiti mobitel, isključiti televizor... i upustiti se u smisleni razgovor. Zaslužuje i supruga koji ništa ne skriva i koji zajedno s njom gradi odnos temeljen na povjerenju, iskrenosti i otvorenoj komunikaciji.

Dakle, nije bitno samo komunicirati, bitno je komunicirati s razumijevanjem.


2. Svaka žena od svojeg supruga zaslužuje fizičku, emocionalnu i financijsku zaštitu

Suprug treba biti onaj koji briše suze svoje supruge, a ne onaj koji ih uzrokuje, osim ako govorimo o suzama radosnicama. Uz svog supruga svaka se žena treba osjećati kao najsigurnija osoba na svijetu i uz sebe imati nekoga tko je spreman boriti se za svoju obitelj u svakoj situaciji. Naravno, vrijedi i obrnuto.


3. Svaka žena od supruga zaslužuje njegovo vrijeme (i kvalitetu i kvantitetu)

Kaže se da je vrijeme novac, a svaka žena uz sebe zaslužuje imati supruga koji je spreman ulagati u svoj brak, i to ne samo na način da provodi vrijeme doma. Brak će biti sretan samo ako je zajedničko vrijeme kvalitetno provedeno.

Zaključno, ovo su tri vrlo jednostavne i vrlo bitne stavke u svakom braku. Naravno, što vrijedi za jednu stranu, vrijedi i za drugu, a ono što obje strane trebaju imati na umu je da brak znači neprestani trud, a jednom potpisani papiri ne znače da će sve biti lagano.


(Zadovoljna.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.