x

O SUKOBU MATORE I ANABELE BRUJI SRBIJA: Nakon što joj je Lunina majka pokazala srednji prst, bivša učesnica rijalitija iznijela DETALJE!

Finale rijalitija "Zadruga" obilježio je sukob Jovane Tomić Matore i Anabele Atijas. Bivša Zadrugarka je optužila Luninu majku da joj je prijetila, a sada je otkrila sve ono o čemu je ćutala. Matora se razbijesnila i otkrila detalje ovog sukoba kao i o odnosu sa Lunom.

"Stiže mi poruka danas. klip i objasnićeš sa uzvičnikom O čemu se ovdje radi, kakve su to prijetnje i sad ja da se suzdržim. Žao mi je Gagija što sad mora to da sluša, ona se razmahala sa tim srednjim prstom. Ne želim da gledam nikog od njih jer kakva majka, takva i kćerka ,rekla je Matora i dodala:


"Šalju mi prijatelji poruke da se ne spuštam na taj nivo, to je sve ono što je Sanja govorila ako znate u hotelu što sam se pravdala da nije istina, što su me pitali gledaoci što sam lagala kad god su postavili pitanje. Mene boli uho, ja sam te prijetnje kad sam izašla čula i te slike rijaliti mama, dolaziš ispred moje kuće i sad pričaš nešto. Anabela je slala poruke kačila sliku, danas mi je poslala poruku, klip na kome ja kažem da sam šmeker Milanu, ne vidim šta je tu loše, s obzirom da jesam se poljubila. Ispala sam šmeker, rekla sam kako je ona rekla da sam potvrdila i sad ona meni kaže objasnićeš. Kome ja šta imam da objašnjavam, rekla je Matora, a onda bijesno poručila.


"Pošto vidim da koristi vac ap , nek sad uđe pa nek pročita poruke mene i nje i ko je koga smarao. da li se ona viđala sa mnom i Nenadom. To je ono što se ja pravim prijatelj, pa zato dolazi do ovakvih stvari. Ja sam ušla kao gospodin, onda sam čula da me Luna pljuje, pa se onda vadi ne sjeća se da je rekla.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.