x

Obe imaju po dijete Ivana Marinkovića: Ovako je protekao susret Goce Tržan i Miljane Kulić! Pjevačica je jednom rečenicom Kulićevu ostavila bez teksta! (VIDEO)

Goca Tržan bila je specijalni gost na proslavi rođendana Željka Mitrovića u "Zadruzi 2", a raspoloženi zadrugari imali su brojnih muzičkih želja tokom njenog vatrenog nastupa. Ipak, kako je ovo bio i veliki susret Goce i Miljane Kulić, majke drugog djeteta Ivana Marinkovića, svi su pažljivo pratili njihove reakcije.


Podsjetimo, Goca Tržan u braku sa Ivanom dobila je kćerku Lenu, dok je Miljana iz rijaliti veze izašla sa sinom Željkom, koji trenutno sa njom i njenom majkom Marijom boravi u "Zadruzi".

Mnogi su bili sigurni da će Kulićeva napraviti haos čim pjevačicu bude vidjela na vratila kuće, dogodilo se upravo suprotno, na iznenađenje mnogih.


Ona je, kao i drugi cimeri, takođe imala muzičku želju - zatražila je pjesmu "Haljina".

"Što da ne, ipak sam ja tetka jednog anđela", ispalila je Goca komentar kao iz topa pa zapanjila mnoge, ali joj i ispunila želju, na čemu joj se Miljana zahvalila.

Zatim, uživala je i provodila se sve vrijeme, a na kraju se i srdačno pozdravila sa Tržankom dok je ona napuštala Bijelu kuću. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.