x

Obe sam ih j..., p.de dok se k..aju: Tomović ne prestaje da šokira, opisao kako izgleda akcija sa Kulićkama!

Crnogorski pjevač Bojan Tomović ne prestaje da šokira javnost. Osim psihičkog problema koji je uzrokovan bipolarnim poremećajem, Bojan sada po svaku cijenu želi pažnju medija.

Verzije događaja mijenja često ali i same aktere.

Prije nekoliko dana priznao je u svom lajvu da je osim sa Miljanom bio u s.ksualnoj vezi i sa njenom majkom Marijom Kulić, a na pitanje kakva je Marija u s.ksu, Bojan je odgovorio da Marija p.di dok vodi ljubav.


- Odlučio sam da priznam da sam ih j..o obe jer ne mogu da slušam više kol'ko morališe, a pr.e dok se k..aju – tvrdi je Tomović.

Pjevač je još otkrio da se sa Marijom viđao ljetos u Budvi u njegovom stanu, a sa njenom kćerkom Miljanom uglavnom u Nišu, gdje je boravio poslovno.

Podsjetimo, Tomović je prvo prešao na islam, pa je nedugo nakon toga napustio vjeru pravdajući se da nije dostojan Islama. Nakon ovog skandala Bojan je priznao da je bis.ksualnog opredjeljenja, jer je bivšu ženu prevario sa njenim bratom. Bojan je rekao da su se poljubili na jednoj zabavi, ali napomenuo da je prešao na muškarce nakon Miljane Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.