x

Obećao joj kule i gradove, razvod i bebu: Maja otvorila dušu i konačno otkrila sve detalje afere sa Janjušem! On mijenjao boje!

U sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" poseban akcenat milionski auditorijum Televizije Pink i "Zadruge 3" stavio je na odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića. Podsjetimo, Maja je ranije u radio emisiji "Amnezija" priznala da su ona i Janjuš imali nešto više od prijateljstva i da je bilo maženja i ljubljenja pod jorganom, kao i da joj je košarkaš obećao da će se razvesti.

- Pitanje za Maju istinu, da li si se ljubila sa Janjušem u garderoberu - zanimalo je gledoce.

- Jesam, mnogo se kajem zbog svega, to nije bilo jedno, bilo je više puta. Mnogo mi je krivo što sam dozvolila sebi da to uradim i da povrijedim neke ljude napolju. Ponijele su me emocije i to što mi je pričao. Izvinila sam danas što sam osuđivala Lunu i Šopićku, mislila sam da to meni ne može da se desi. Priznala sam sve, nisam mogla više da trpim u sebi, to je apsolutna istina. Postoji još dosta toga i iskreno se kajem zbog toga. U garderoberu smo se ljubili, to je istina - rekla je Maja, dok se Marko ogradio govoreći da ništa neće pričati na ovu temu.


- Ja s tobom nemam šta više da komuniciram, nemam potrebu da te štitim i kanalim sebe. Ti si taj koji je mene izdao kao čovjeka. Mene je sinoć to pogodilo, kao što su me pogodile mnoge situacije. Da, pričao mi je sto puta da je zaljubljen u mene. Mogu odgovorno da odem na poligraf i kažem sve. Rekao mi je da za deset godina života nije zavolio tako neku osobu, da sam ja njegova ljubav. Rekao mi je: "Sto posto ću se razvesti kada izađem, ja tebe volim!". On je meni pričao da jedva čeka da izađemo, da se neće odvajati od mene, govorio je da me voli kao Boga, da sam ga dovela do ludila - nastavila je sinoć Maja.


- Nikada u životu nisam rekao da ću da se razvedem - dobacio je Janjuš.

- Dobacivao je Šopićki, a meni je ljubomorisao. Rekao je jednom, nasmijao se, da bi mi napravio bebu, to je istina. Samo jednom je rekao to i nasmijao se, ne znam da li je bila šala. Nisam ni ja zaslužila da me neko šutne mjesec dana pred kraj, imam pravo da ljubomorišem i da kažem kako jeste - vikala je Marinkovićeva.

- Nije slagao da me voli. Rekao je da će se razvesti, hajdemo na poligraf. Sve si ti rekao to, nemoj da lažeš više. Stalno je pričao: "Još 50 dana, izdrži, kad izađemo ja ću ti sve dokazati". Da se neće odvajati od mene, da će prvu noć provesti sa mnom. Rekao je da kada bi imao odnos sa mnom da bi samo to bilo iz ljubavi, da će prvu noć sa mnom da provede kad izađemo. Da ćemo da dođemo na žurku, pa da idemo da popijemo, da se neće odvojiti od mene, ja mogu da idem na poligraf - nastavila je Marinkovićeva da otkriva detalje odnosa sa Janjuševićem.


- Zar stvarno misliš da ćemo vjerovati tebi a ne našim očima i Maji istini - glasilo je pitanje za Janjuša.

- Ja sam najgori, napravio sam greške, ponovio sam ih. Neka ne vjeruje niko, neću iznositi ništa, neću je napadati, neću ništa da komentarišem - rekao je Janjuš.

- Malo da se oporavimo, pa ćemo možda sljedeće nedjelje ući u vezu, ako ona bude htjela - bio je ironičan sinoć Janjuš.

- Nećemo ući ni u kakvu priču, on je sad ironičan. Zgadilo mi se sve. Rekao je da će da se razvede 100 posto jer njegova žena gleda katastrofalno na sve ovo - rekla je Maja.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.