x

Obezbjeđenje, helikopter, Porsche! Kija Kockar helikopterom sletjela na dječju maturu: Ispunila želju dječaku, a onda su krenule osude...

Kristina Kija Kockar sinoć je ispunila želju jednom malom maturantu i priredila mu dan za pamćenje. Naime, Veljko Lazić iz Obrenovca poželio je da ga na maturu isprati upravo Kija, koja je to i učinili i to na vrlo nesvakidašnji način.

Kristina i Veljko su u njegovu školu sletjeli helikopterom, a odmah po izlasku opkolili su ih ostali maturanti. Veljko je bio i više nego ponosan što je upravo on uspio da pored sebe tog dana ima djevojku koja je očarala tinejdžere. Interesantno je kako je tu bilo i obezbjeđenje sa kojim se Kija fotografisala, a do helikoptera je stigla luksuznim Porsche vozilom.


Kija je sve vreme imala uživo prenos na svom Instagram profilu. Ona je pokazala svog maturanta, ali otkrila i da joj nije svejedno da ovako leti.

"Malo se plašim, ali izdržaću", rekla je prije polijetanja Kockareva.

"Ovo je definitivno za pamćenje. Ne znam da li je neko imao ovakvu maturu, osim možda djece od Trampa. Ja nisam, mama me dovezla autom", rekla je Kristina koja nije skidala osmijeh sa lica.


Veljko je takođe sve vrijeme snimao telefonom, a vjerujemo da danas cijeli Obrenovac priča baš o njemu.

Ovaj potez su mnogi i osudili, što komentari na društvenim mrežama pokazuju... Mnogi su razočarani i bijesni...

Pročitajte neke od komentara, te pogledajte još fotografija sa jučerašnjeg događaja:

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.