x

haos

Obezbjeđenje izvelo Taru iz Zadruge u besvjesnom stanju: Divljala i demolirala imanje, pokušala da pobjegne, pa se samo srušila!

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša napravili su totalni haos u cik zore kada su se sukobili.

Prvo je sve izgledalo kao njihova uobičajena svađa, a onda se sve pretvorilo u žestoki fizički obračun, zbog kog je moralo da odreaguje i obezbjeđenje.

Međusobno su se vrijeđali, a Tara je krenula da ga štipa, ujeda i šamara. Reper je ubrzo izgubio kontrolu nad sobom, pa je častio gnusnim uvredama, poslije kojih je Simova završila i u suzama, ali nije odustala.


Tara je ponavljala kako momentalno želi da napusti imanje i diskvalifikuje, te da neće odustati dok ne ispuni svoj cilj, pa je razbila i vrata preko kojih je pokušala da izađe. Svima je priredila reprizu "Zadruge 4", kada je zbog sličnog ponašanja i bila diskvalifikovana, pa je krenula da divlja i lomi po kompletnom imanju, a zadrugari, zajedno sa obezbjeđenjem, pratili su je u stopu, ne bi li spriječili katastrofu.


Dejan Dragojević joj je takođe prišao, pokušavajući da je osvijesti i odvrati od ideje da ponovi grešku iz prethodne sezone, a ona ga je nemo slušala, grcajući u suzama.

Ona se na kraju srušila, a obezbjeđenje ju je u besvjesnom stanju izvelo iz Bijele kuće.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.