x

Oborite ga s nogu već na prvom sastanku

Ne kaže se uzalud kako nikada nećete dobiti drugu priliku da ostavite prvi utisak.

Htjeli vi to priznati ili ne, prvi utisak je jako bitan, pogotovo kada idete s nekim na sastanak. A želite li svakog frajera već pri prvom susretu oboriti s nogu, slijedite ova tri jednostavna pravila koja pale baš uvijek!

#1 Zaboravite na mobitel

Budimo realni, nikome ne laska dok neko u njihovom društvu stalno provjerava svoj mobitel, a pogotovo kada je riječ o romantičnom sastanku. Zato, ako želite ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, spremite mobitel u torbu i zaboravite da ga imate.

#2 Preuzmite inicijativu

Umjesto da čekate da vas ponovno nazove, odmah na prvom sastanku predložite mu mjesto i vrijeme vašeg sljedećeg sastanka. Dečki se s vremena na vrijeme vole odmoriti od funkcije organizatora izlazaka, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove odmah u startu.

#3 Ispričajte mu o frajeru koji vam se udvarao

Odmah na početku ćemo vas upozoriti da na prvom sastanku ni u kojem slučaju ne spominjete bivšeg dečka. Ali frajeru koji vam se sviđa slobodno možete pričati o dečkima koji su vam se bezuspješno udvarali. Kada čuje da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu puno zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.