x

odlučila se

Obrt u karijeri? Nakon snimljenog jednog filma, Kija presjekla, evo da li prelazi u glumice!

Od kada se pojavila na javnoj sceni Kristina Kija Kockar ne prestaje da privlači pažnju. Dok je jedni obožavaju, drugi ne propuštaju priliku da je provuku u negativnom kontekstu.

Poznata kao “žena sa stavom” I majstor za šoubiz, Kija se nedavno pojavila u filmu “Ludnica subotnje večeri” što je podiglo veliku prašinu u javnosti.

U pitanju je kratkometražni, film studenata završne godine Akademije umjetnosti, a kako se mlada pjevačica snašla pred kamerama u ulozi glumice otkrila je u “Pulsu Srbije” na Kurir televiziji.


- Još je rano za to da bih mogla da procijenim. Ovo je bila epizodna uloga u filmu za studente, nisam toliko razradila svoje glumačko umijeće – kroz smijeh je odgovorila Kija, a zatim se odmah nadovezala to da li bi svoju pjevačku karijeru zamijenila glumačkom i otkrila da to ipak nije za nju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com