x

Obrukala je i sebe i mene! Deda Milojko razočaran u vjerenicu Milijanu: Evo šta je uradio sa testamentom, a plan koji je skovao ostavlja Milijanu na cjedilu!

Milojko Božić (74) je spreman da opet uđe rijaliti, ali bez svoje vjerenice Milijane Bogdanović (21) jer je, kako kaže, zbog nje završio na posljednjem mjestu u "Parovima 7"! Deda je ogorčen na ljepoticu iz Pilatovića jer ga je pred kamerama prevarila sa bivšim političarem Aleksandrom Požgajem.

- Hoću opet u rijaliti, iako prije ulaska u "Parove 7" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Htio sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili! Ja sam njoj lijepo rekao da on hoće samo da nas iskoristi i to se i desilo. Ona se zalijepila za njega, ali brzo je shvatila da nije tako dobar kao što je zamislila i da se prešla. Htio sam da budem pravi rijaliti igrač, ali mi ona nije dala - priča razočarano Milojko i dodaje da je njegova vjerenica kriva za to što je on u finalu, koje je održano proteklog vikenda, prvi izbačen iz luksuzne vile u Zemunu.

- Da smo se nas dvoje držali zajedno i predstavljali samo našu ljubav, ona bi bila kraljica u narodu i završili bismo sigurno bar na trećem mjestu. Ovako je obrukala i sebe i mene, ma veliku mrlju je napravila. Pa bili smo najpopularniji učesnici, cijela Srbija je samo o nama pričala! Ona je trebalo da ispadne prije mene!


Iako je razočaran u nju, Milojko će se oženiti ljepoticom iz Pilatovića.

- Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila kao majka, znate svi da je brinula o meni kada sam operisao srce. Moraće prvo da povrati moje povjerenje, ali ćemo vidjeti dokle će izdržati da mi bude vjerna. Razumijem je, ipak je mlada... Biće sa nama sve u redu, u septembru je svadba - pričao je Božić, a kad mu se djevojka približila, promijenio je ploču.

- Da vam kažem još nešto, ja ne vjerujem da je moja Milijana imala se.s sa Požgajem!

Milijana, sa druge strane, ne krije da je bila nevjerna!


- Spavala sam sa Požgajem i nije loš u krevetu! Ali on je za mene završena priča, rijaliti je gotov i neću o Požgaju da pričam. Jeste on lijep i zgodan muškarac koji bi se svidio svakoj drugoj djevojci na ulici, ali nije moj tip. Kajem se što sam bila sa njim. Bila sam u zatvorenom prostoru i to je dosta uticalo na moje emocije.

Milojko ima dva stana u Beogradu i imanje u Pilatovićima, a Milijana nije sigurna da će ona ikad postati vlasnica tih nekretnina:

- On samo meni obećava te stanove, a ništa da uradi po tom pitanju. Meni nisu potrebne njegove nekretnine, ja ću sebi sve sama da obezbijedim, a na njemu je da li će nešto da mi prepiše.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.