x

ukidaju li se zvezde granda?

Obustavljeno snimanje Zvezda Granda: Emitovanje popularne emisije neizvjesno!

Nakon što je obustavljeno snimanje emisija „Zvezde Granda”, mediji uveliko spekulišu o mogućim razlozima, kao i o eventualnom prelasku jedne od najgledanijih emisija na ružičastu televiziju.

Naime, prema saznanjima Objektiva, ugovor između TV Prva i vlasnika kablovskog operatera SBB traje do kraja oktobra, pri čemu je „Grand” potraživao dodatnih pola miliona eura za produžetak, što nije dobio, te se sada našao u bezizlaznoj situaciji.


Iako mnogi smatraju da su pregovori vođeni između organizacionog direktora „Granda” Saše Popovića i vlasnika TV Prva, istina je da je sa Srđanom Milovanovićem razgovor vodio niko drugi do Dragan Šolak, vlasnik „Junajted grupe”, u sklopu koje se nalazi kablovski operater SBB.


– Dragan Šolak je svjestan da je emisija „Zvezde Granda” jedna od najgledanijih na TV Prva, a pošto mu ugovor ističe krajem oktobra, riješio je da za produžetak traži Srđanu dodatnih pola miliona eura – priča dobro obaviješten izvor za Objektiv i dodaje:


– Šolak je mislio da će Milovanović pristati na keca da produži ugovor budući da se radi o najgledanijoj emisiji, međutim, moša! Srđan nije pristao, a Šolak se našao u pat-poziciji jer mu ugovor traje do oktobra, što znači, prvo – da ne može da krene sa emitovanjem emisija na Prvoj, drugo – ne može da pređe ni na jednu drugu televiziju (do kraja oktobra) zbog obaveznosti ugovora i treće – oni praktično, čak i ako nađu TV operatera preko kog će se emitovati, ne mogu da počnu sa snimanjima emisija prije početka novembra – objašnjava izvor.


Na osnovu izjave izvora može se uočiti da Šolak uopšte nije razmišljao o mogućim posljedicama, a i o pitanju opstanka „Granda” ukoliko prilikom razgovora bude naišao na negativan odgovor vlasnika TV Prva, već se isključivo vodio logikom brzopletog profiterstva, koja a je, zbog lošeg vođenja poslovne politike, satjerala u ćorsokak.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.