x

bila na ivici smrti

Oče, kajem se zbog ab.rtusa, zato sam bila na ivici smrti: Miljanu u bolnici posjetio sveštenik, ovu molitvu joj je očitao!

Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gdje je zbog zdravstvenih komplikacija non-stop pod nadzorom ljekara.

Ona je trenutno u stabilnom stanju, a požrtvovano bolničko osoblje će i u naredna tri-četiri dana danonoćno pratiti njen oporavak, da slučajno opet ne bi došlo do nekih komplikacija.

Kako saznajemo, Miljana se, nakon što je sa odjeljenja intenzivne njege prebačena u poluintenzivnu, trenutno nalazi u običnoj bolničkoj sobi, dok je njenoj majci Mariji dozvoljeno da bude pored nje. Ako sve bude teklo po planu, početkom sljedeće nedjelje će biti otpuštena i na kućno liječenje, uz obavezne redovne kontrole i posmatranje.


Nakon što je izašla iz narkoze, Miljana je od ljekara i majke, pored cigareta i kafe, tražila i sveštenika! Njoj je majka Marija tu želju, uz dopuštenje ljekara, ispunila, a Kurirova ekipa, koja je cijeli dan boravila u Nišu, zabilježila je trenutak dolaska duhovnika.

Kako nezvanično saznajemo, Miljana je izrazila ovu želju zato što je htjela da se ispovijedi i okaje svoje grijehe zbog kojih smatra da je bila na ivici smrti, piše Kurir.


- Miljana je od Marije tražila da što prije porazgovara sa sveštenikom. Rekla joj je da želi da se ispovijedi i da okaje sve grijehe koje je do sada učinila, kao i da joj se pročita molitva za zdravlje. Smatra da joj je bog dao drugu šansu i da je zato izbegla smrt, ali da još nema mira i da mora da ispovijedi bogu sve što joj je na srcu. Najviše se kaje zbog ab.rtusa koje je imala i što je bebama koje je nosila u utrobi uskratila pravo na život. To sebi ne može da oprosti, sad ju je sve loše što je radila jednostavno stiglo - priča naš izvor, pa nastavlja:


- Marija je u potpunosti složila sa njom. I sama se u posljednje vreme okrenula vjeri i crkvi i smatra da to jedino može da im pomogne. Pitala je ljekare da li postoji mogućnost da je posjeti sveštenik. Čim je dobila odobrenje, stupila je u kontakt sa jednim niškim protom, koji je došao. Marija ih je ostavila nasamo, a njih dvoje su ostali tamo duže od sat vremena. Kada se poslije vratila, Miljana je bila sva u suzama. Rekla joj je da se sada lakše osjeća, da je malo mirnija i da se nada da će joj se bog smilovati - završava izvor.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.