x

puca po šavovima

Očekujte katastrofu! Bilal najavio haos zbog Maje i Cara: Budalu od mene praviti neće!

U toku radio emisije, došlo je do novog sukoba Bilala Brajlovića i Filipa Cara, zbog Maje Marinković. Kako je Bilal naveo, on je primijetio osmijehe između Cara i Maje, te najavio haos i raskid ukoliko se to nastavi.

Bilal je rekao da njemu ne smetaju muškarci, već Maja koja reaguje na njih, pa javno priprijetio da će napraviti katastrofu ukoliko ga budu napravili budalom:

- Znao sam kakva me sudbina čeka. Meni nije problem nijedan muškarac, on i svaki drugi može da radi šta hoće, to je do djevojke. Budalu od mene praviti neće. Želim da joj vjerujem milion posto, ali preko ovih osmijeha... To nisu osmjesi zbog šale. Budu li se nastavili ti osmjesi, svako na svoju stranu, Stavite se u moju situaciju - dodao je Bilal.


- Što si se potukao sa hotelom? - pitao je Miljan Vračević misleći na haos koji je napravio Brajlović lomeći staklo tokom žurke kada je ušao Filip Car vanrednim ubacivanjem u Zadrugu.

- Nešto mi je Maja uradila. Filip je rekao da ga Maja ne zanima, vjerovaću mu. Ako bude, više bih volio da mi je sinoć to rekao odmah. Očekujte katastrofu. Zaljubio sam se drugi put. Vidjećemo. Volio bih da ni do čeg ne dođe, ali to mi je najviše do nje. Mrzim ljubav, mrzim zaljubljenost... - govorio je Brajlović.


- Ako ona krene da se smije, hoćeš ti ići u garderober gdje je rekla da ne možeš? - pitao je Miljan.

- Neću. Jednom sam volio, jednom sam bio zaljubljen. Jednom kad završim, to je to - odgovorio je Bilal.


- Meni niko ne može da prijeti, j..ao si drugu djevojku. Ko si ti da mi prijetiš? Taj k..čevit stav možeš Urši, Bakši, meni ne. Kao što nije mogao on, nećeš moći ni ti. I zapamti, ja nikad ne zaboravljam - dodala je Maja.

.

.

.

..

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.