x

U EMISIJI KOD OGNJENA

Oči u oči nakon 4 godine: Anđela Veštica se javno izvinila Tari Simov zbog brutalnog prebijanja!

Bivša zadrugarka Tara Simov u više navrata je javno pokazala povrede koje joj je prije par godina, kako sama tvrdi, nanijela starleta Anđela Veštica, a sada su se prvi put našle oči u oči.

"Nismo se vidjele 4 godine. Vrijeme je bilo da se sukob riješi. Meni je žao. Naravno da ću da se izvinim, naravno da sam pogriješila. Neke stvari su dovele do tog postupka. Ona je mene povrijedila, ja sam je povrijedila na lošiji način, kajem se i vrijeme je da se stavi tačka. Mi smo sudski riješile, meni niko ne može ništa. Dogovorile smo se da van suda riješimo stvari, i da ona nema traumu. Meni je zaista žao. Ovo je moglo ranije da se riješi", rekla je Anđela Veštica.


"Anđela i ja smo imale razgovor. Vrijeme je da se stavi tačka. Pravda koju sam tražila nije na mojoj strani. Anđela je željela da se čujemo i vidimo i popričale smo. Mi smo bile baš dobre drugarice. Spavale smo jedna kod druge", rekla je Tara.


"Tara i ja smo se udaljile i onda je ona nešto rekla što je mene iznerviralo", rekla je Veštica u emisiji "Amidži Šou".

Nakon svega Tara je nedavno onima koji je podržavaju otkrila da je pokrenuta peticija da se pomenuto suđenje koje je zastarjelo i nastavi, pa zamolila da svi potpišu.

Inače, ono što je sve šokiralo jeste to što su se njih dvije zapratile na Instagram profilima, što je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.