x

napeto

Oči u oči poslije mnogo vremena, susreli se Nataša i Danilo: Neočekivani potez bivših supružnika sve iznenadio!

Da su tačne priče kako pjevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović komuniciraju samo kada je riječ o njihovoj kćerki Hani, potvrdili su bivši supružnici svojim ponašanjem.

Naime, jednom prilikom na otvaranju ljetnje sezone jednog prijestoničkog restorana prvo se pojavila Nata, za kojom su se svi okretali, a ubrzo zatim i Danilo sa suprugom Majom Ognjenović, ali nije prilazio pjevačici, koja je uživala samo nekoliko separea od njega. Bekvalčeva se ponašala kao da ga ne vidi.

Iako su svi očekivali da će se javiti jedno drugom, to se nije dogodilo.


- Svima je odavno jasno da njih dvoje nemaju nikakav odnos i da komuniciraju samo zbog kćerke Hane, ali niko nije očekivao da će se iskulirati. Nataša je bila lijepo raspoložena, smijala se i pričala sa prijateljima, dok su Danilo i Maja sjeli nekoliko separea od nje. Nije bilo šanse da je ne vidi, kao ni ona njega, ali se jedno drugom nisu javili. Sve oči su bile uprte u njih dvoje, ali do susreta i pozdrava nije došlo - kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta.


Kako se saznaje, iako su vidjeli jedno drugo, ignorisali su se:

- Nataša je uživala u društvu Lukasa, koji je bio na istom mjestu i sve vrijeme ju je grilio. Bila je dobro raspoložena, dok su se Dača i Maja fokusirali na prijatelje s kojima su sjedili za stolom. Svi su očekivali da će Danilo, koji je došao kasnije, da priđe i pozdravi se kao pravi džentlmen, ali se to nije dogodilo. Nataša je čak u jednom trenutku i zapjevala na bini, pa je isključena mogućnost da je Dača zaista nije primijetio.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.