x

Ocu dao 40 dana, pa zakazao vjenčanje: Jelena se već uselila u Slobin stan, a posljednje riječi preminulog oca pjevaču su Amin!

Sloba Radanović konačno je srećan u ljubavi. Poslije nategnutog braka sa Kijom Kockar i horor veze sa Lunom Đogani, skrasio se pored Jelene Đuričanin. Ljubav su aminovali njegova majka (i otac prije smrti), a kako stoje stvari, u planu je i svadba.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin već žive zajedno. Ona se sa djecom preselila u njegov stan i za sada je sve savršeno. Sloba radi, putuje, zarađuje, a ona ga čeka na aerodromu kada se vraća sa tezge i vozi kući. Pjevač joj je zato dao svoj auto, ali i sve drugo. Kako njegovi prijatelji pričaju, na njoj ne štedi i čini sve da se ona i njeno dijete osjete voljenim i zaštićenim.


Podsjećamo, pjevačica Kija Kockar je više puta spominjala da je Radanovićeva porodica nikada nije prihvatila kao snajku. Prema riječima našeg izvora, Slobi je mnogo značilo to što je njegov otac aminovao ovu vezu prije nego što je umro. Pjevač je bio mnogo vezan za oca i njegov gubitak mu je teško pao. Neposredno poslije njegove smrti Sloba Radanović je riješio da osnuje porodicu pa je zaprosio prelijepu Jelenu.

Međutim, njih dvoje su se dogovorili da ovu lijepu vest kriju od javnosti i da se vjenčaju kada prođe godinu dana od očeve smrti. Jelena je odmah pristala i riješila je da ispoštuje ovakvu odluku svog izabranika. Njegov prijatelj nam je otkrio detalje prosidbe.


- Kupio je skupocjen prsten, pojavio se na vratima zajedničkog stana i iznenadio je prelijepim buketom ruža. Jelena je pomislila da je dobila samo korpu sa cvijećem, ali je pravo iznenađenje nastalo kada je ugledala prsten. Kada je zapjevao njenu omiljenu pjesmu, krenule su joj suze. Potom ga je ugledala na koljenima i oduševljenjem je rekla “DA”.

Njegov prijatelj je dodao da je Slobina majka Draginja znala za pjevačev plan i da ga je u potpunosti podržala. Očekujemo svadbu decenije za manje od godinu dana.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.