Od 20. augusta u programu TV1 i Mreže nova serija: „Hodnici sumnje“ intrigantna i uzbudljiva priča o strasti, predrasudama i strahovima!

20.08.2018 20:00

Od 20. augusta u programu TV1 i Mreže počinje emitiranje serije „Hodnici sumnje“ (Half Day/Nos Youm), čija je naslovna muzička tema 2016. godine osvojila nagradu APRA/AMCOS Screen Music Awards. Inače, muziku za seriju potpisuje Peter Cavallo, poznati australijski kompozitor.

Gledatelji TV1 i Mreže će svaki dan, od ponedjeljka do petka, u 20 sati kroz 30 nastavaka moći pratiti intrigantnu i uzbudljivu priču o hrabrom Mayyaru i jednoj tajanstvenoj ženi. Njihova veza je puna strasti, ali i velikih strahova. U vrtlogu neplaniranih događaja emocije u njima otkrivaju mračnu stranu i duge hodnike sumnje i predrasuda.

Ova serija nije klasična telenovela, nego drama sa elementima akcije, u kojoj se Mayyar nakon očeve smrti iz Londona vraća u rodno mjesto, kako bi ispunio očeve posljednje želje, ne sluteći da će tu ostati mnogo duže nego što je planirao, upoznati iskrenu ljubav, izdaju i revolt…

Godina nastanka: 2016.

Žanr: akcija, drama

Trajanje: 30 epizoda x 60 min

Režija: Rasha Shurbatji

Uloge: Taim Hasan, Nadine Nassib Njeim, Owiss Mokhllati, Natasha Choufani, Omar Mikati, Afif Chaya, Georges Diab



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.