x

IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU

Od Ćire se oprostili Dinamo, Hajduk, HNS...

Hrvatska tuguje za legendarnim stručnjakom


Brojni sportski kolektivi i ličnosti opraštaju se od trenera svih trenera Miroslava Ćire Blaževića, koji je preminuo jutros poslije duge i teške bolesti u 88. godini.

Od Ćire se oprostio i zagrebački DInamo, s kojim je kao trener osvojio šest trofeja.

- Dan prije svog 88. rođendana zauvijek nas je napustio trener svih trenera, veliki i legendarni Miroslav Ćiro Blažević. Gospodine Ćiro hvala Vam od srca na svemu što ste kroz čitav svoj život davali i dali za Dinamo i za hrvatski nogomet. Vaš nogometni rukopis, lik i djelo nikada nećemo zaboraviti. GNK Dinamo ovim putem izražava najiskreniju sućut obitelji i prijateljima legende hrvatskog nogometa. Počivao u miru... - oproštajna je poruka iz Dinama.

Hajduk se oprostio od Ćire Blaževića tekstom u kojem podsjeća na njegovu uspješnu karijeru, a od trenera svih trenera oprostio se i Hrvatski nogometni savez.

- U Zagrebu je nakon duge i teške bolesti preminuo legendarni Miroslav Ćiro Blažević. Omiljenom Ćiri neka je laka hrvatska zemlja, a najbližima izražavamo najdublju sućut u ime cijele nogometne obitelji koja je danas izgubila trenera svih trenera", napisali su iz HNS-a.

Oproštajnu poruku Ćiri poslala je i zagrebačka Lokomotiva.

- Napustio nas je legendarni trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević. Malo je poznato kako je kao igrač 1955. godine igrao za Lokomotivu. Hvala mu za sve nezaboravne trenutke koje nam je podario! Iskrena sućut obitelji - objavila je Lokomotiva na Twitteru.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.