x

je li kraj?

Od Igora Kojića upravo stigla najčudnija poruka ikada: Svi pričaju da se razvodi od Severine, a ovo ukazuje...

Severinin suprug Igor Kojić (33) se u posljednje vrijeme posvetio vjeri i porukama protiv rigoroznih mjera protiv korona virusa i nije viđen sa svojom ženom u javnosti od proljeća ove godine.

Naime, Igor već duže vrijeme na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije sa Kosova i iz srpskih crkvi i manastira, a danas je objavio rečenicu koju su fanovi protumačili na različite načine.

- Ne dopusti da te kontroliše tvoja prošlost, novac, negativni ljudi i vuk u jagnjećoj koži - napisao je on na Instagram Storiju.


Fanovi se pitaju na koga ili šta je tačno mislio, s obzirom da već neko vrijeme ne objavljuje zajedničke fotografije sa svojom suprugom, hrvatskom pjevačicom Severinom (48).

Oni od proljeća nisu nigdje uslikani zajedno, a ne lajkuju jedno drugom objave na Instagramu, niti su čestitali jedno drugom godišnjicu braka.

Podsjetimo, vjenčali su se 2015. godine i nemaju zajedničke djece, dok Severina ima sina iz prvog braka.


Iako se mjesecima unazad šuškalo da se Igor i Sverina razvode, pjevačica je demantovala priče o krahu braka sa sinom Dragana Kojića Kebe.

- Ovom divnom muškom stvorenju, Igoru Kojiću, srećno uplovljavanje na 33 obrta. Srećno, ljubavi - napisala je Seve 30. jula ove godine za njegov rođendan i dodala emotikon srca kao i haštagove "volim što se volimo" i "ljubav se ljubavlju vraća".


Nekoliko puta bračni par Kojić otpratio je jedno drugo sa Instagrama, takođe je pjevačica nedavno boravila u rodnom Splitu, a na fotgrafijama nije bilo ni traga, ni glasa od njegog supruga, što je podgrijao glasine o razvodu, pa je jedan pratilac dao savjet Severini: "Nemojte se više svađati, j...m vam sunce blesavo".

Podsjetimo, Igora i Sverinu upoznao je estradni menadžer Edvin Softić, koji je Kojića odveo na Sverinin koncert u Sava centru, februara 2015. godine i upoznao ih je u bekstejdžu. Vjenčali su se iste godine, u novembru, a svadbeno veselje upriličeno u jednom beogradskom hotelu.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.