x

Od udobnog do odvažnog: Jedinstven modni stil horoskopskih strijelaca

Pozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva - to je žena strijelac. Krasi je nesputanost i odvažnost, a kakva je karakterom takva je i u modnom kontekstu.

Kada primijetite neku živopisnu odjevnu kombinaciju u kojoj se spajaju naoko nespojive boje ili uzorci, velike su šanse da je nosi upravo strjelčica. Kada je u pitanju moda, pripadnice ovog znaka vole eksperimentirati, bez obzira na to jesu li sklonije klasičnim ili trendovskim komadima.

Upravo je u tome posebnost njihova stila - one će čak i klasiku kombinirati na efektan i neočekivan način.

Odmah na početku važno je istaknuti kako se jedne bitne stavke nikad ne odriču, a to je udobnost. Nisu spremne na kompromis kada je udobnost u pitanju i nikad neće dati prednost komadima koji izgledaju lijepo, ali nisu ugodni za nošenje. U toj situaciji radije će odabrati ono u čemu će se osjećati bolje, čak i ako to znači da će željeni završni dojam izostati.


Za strijelce odjeća nije samo komad materijala, nego sredstvo za izražavanje stavova i raspoloženja. Na temelju njihove odjeće lako ćete shvatiti kako se osjećaju u pojedinom trenutku. Čak i kada svjesno ne biraju odjeću u kojoj se zrcale njihovi osjećaji, instinktivno i podsvjesno posegnut će za takvim komadima.

Vole baciti oko na trendove i u garderobu ubaciti neki novitet koji će uklopiti u svoj stil, ali nisu robovi trendovskih komada. Samo vole biti informirane i na vrijeme upoznate s trenutačnom modom.


Paleta boja u njihovim ormarima je šarolika, s naglaskom na intenzivne i upečatljive boje. Nitko ne nosi jarke nijanse tako dobro poput strijelaca. Njihova je boja ljubičasta, ali ovaj vatreni znak također izgleda fantastično u narančastoj, crvenoj i žutoj boji.

Trend uklapanja sportske odjeće s klasičnim ili čak elegantnijim komadima stvoren je za strijelce. Nemojte se iznenaditi ako ih vidite da nose štikle uz trenirku jer su takve modne igre u potpunosti njihov đir. S druge strane, pripadnice ovog znaka prve će elegantniju dnevnu haljinu nadopuniti tenisicama.

U glamuroznim prigodama od njih ne očekujte nikakvu suptilnosti. Glamurozne kombinacije strijelaca privlačit će sve poglede i postati centar pozornosti.


(Zadovoljna.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.