x

Odgojila sam je s kilo mesa, a ona nas je čupala i š.marala: Lunina baka iznijela šokantne detalje o unuci!

Jadranka Polutak, baka Lune Đogani, razočarana je unukom koja ne priča sa majkom Anabelom zbog dečka Marka Miljkovića. Baka Jadranka je otvoreno ispričala sve o Luni i koliko je razočarana u unuku.

- Luna je moje dijete, od kilo mesa sam je podigla, a vratila mi je sramotom. Došla sam da je vidim, da je zagrlim, a ona je nasrnula na mene i majku. Počela je da ludi i da nas udara. Čupala nas je i šamarala. Anabela je plakala, a meni je pozlilo. Ona ni tada nije prestajala da nas bije. Rekla je da smo vještice i da smo obe proklete, da smo krive što ona ima lude gene. Da žali što smo joj bilo šta. Ostavila nas je uplakane - ispričala je Jadranka, a onda nastavila:


- Zaklela sam joj se da računa kao da sam već umrla. Ne želim da mi svijeću upali kada se budem upokojila. To dijete je monstrum. Nervno sam oboljela zbog nje. Ta djevojka je bila za primjer. Sve mi je pomagala, zvala me je "bakice". Sad je ne prepoznajem. To što je digla ruku na mene i majku neću joj nikada oprostiti. Kada budem umirala, možda, ali možda, ako se pokaje i zamoli me iskreno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.