x

Odj.bi, dosadna si! Ovako je Anastasija otkačila Lunu: Bile su najbolje drugarice, a ovako je zapravo puklo prijateljstvo!

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović okončale su dugogodišnje prijateljstvo, a konačno je isplivao motiv prekida kumstva kćerke Cece Ražnatović i pobjednice "Zadruge 2", koje je trajalo punih 13 godina.

Na jednom video snimku Luna izjavljuje ljubav Tasi, koja je uporno ignoriše, a zatim je grubo odgurne od sebe.

- Volim te. Anastasija, volim te - ponavlja Đoganijeva, na šta joj Anastasija odgovara:

- Dosadna si! Briga me! Odje*bi! - bila je oštra Anastasija.

Sve se izdešavalo 2015. godine, neposredno pred 18. rođendan Cecine nasljednice, na koji na kraju blogerka nije bila ni pozvana.

- Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip je nastao u tom periodu, kada je Đoganijeva ubjeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i prije toga imala zamjerke na ponašanje svoje drugarice, prije svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu - otkrio je dobro obaviješten izvor.


Njih dvije godinama u bile nerazdvojne, a u jednom periodu života su i živjele zajedno.

- Lunina majka Anabela se tada preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila kćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije. Pune dvije godine živjela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila - ispričao je izvor.


On dodaje da je folk zvijezda brinula o Đoganijevoj ne razdvajajući je od Veljka i Anastasije.


- Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umjesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pjevačica. Čak joj je poklonila i skupocijene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa n.rkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka - ispričao je dobro obaviješteni izvor.

Đoganijeva je u "Zadruzi" iznijela svoju verziju događaja koji su doveli do kraha prijateljstva.

- Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca - izjavila je Luna jednom prilikom u rijalitiju.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.