x

Odj..ite od mene više: Edita Aradinović odgovorila na kritike zbog podignuta tri prsta!

Nakon što ju je nedavno fan na socijalnoj platformi Instagram upitao da li je tačno da je Albanka, a Edita Aradinović potvrdila, nastao je haos na društvenim mrežama, koji već neko vrijeme ne prestaje.

Naime, nekoliko dana kasnije, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj drži podignuta tri prsta, u znak pozdrava, a zatim su na nju pratioci osuli drvlje i kamenje.

Edita se svima koji je prate javno obratila putem svog Instagram naloga u vidu storija, gdje je istakla da nije rasista niti nacionalista, a zatim je rekla da svima kojima smetaju njene objave mogu da je otprate sa spomenute mreže.


Aradinovićeva je napisala:

- Molim sve ljude, ako se tako mogu nazvati koji se nalaze uvrijeđenim zbog slike na kojoj držim tri prsta, da odu do toaleta, umiju se, zatim popiju limunadu, eventualno nešto i doručkuju, da im dođe iz d..eta u glavu da ta tri prsta nisu namijenjena bilo čemu, bilo kome i da nisam rasista, nacionalista, niti bilo šta slično! Odj..ite od mene više! To je dokaz koliko ste primitivni, besposleni i nesrećni. A takvi ljudi truju i ozbiljno utiču na zemaljsku kuglu. Bacite se ozbiljnijim problemima, bavite se sobom! Ja se bavim muzikom i širenjem ljubavi i pozitivne energije. Ako i to ne možete da podnesete, a ima takvih - unfollow i doviđenja! Ajde bre više, non stop vam nešto fali i smeta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nadlanu.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.