x

Odličan, prozračan i veoma nestašan – NOVI Irresistible Givenchy

Novi IRRESISTIBLE GIVENCHY Eau de Parfum prkosi zakonima privlačnosti. Njegova magnetnamoć je neodoljiva i privlači nas u oslobađajuće talasima predivnog plesa.

Vođen mladalačkom energijom svog osnivača, Givenchy nastavlja da piše istoriju u pokretu sa IRRESISTIBLE GIVENCHY. Odlučan, prozračan i veoma nestašan, miris je koncentrat čiste zavodjivosti, otpuštajući šarm i ženstvenost. Njegova spontanost je zarazna i prirodno zanosna. Tempo je određen. Ko je spreman da se priključi plesu?

Prizma

Magnetična, IRRESISTIBLE GIVENCHY bočica je opojna sa svojom odvažnom čistoćom. Dizajn ponovno interpretira Givenchyjev znak, prizmu, i ponosi se minimalističkom siluetom kocke sa senzualnim i zaobljenim uglovima. Transparentno i izbrušeno staklo ističe svijetlo rozu nijansu mirisa. Veoma ženstvena roza mašna obmotova “kragnu” ovog omota inspirisanog visokom modom.

An Effervescent Fragrance

Izrađen od strane majstora parfumera Fanny Bal, Dominique Ropion i Anne Filipo, IRRESISTIBLE GIVENCHY otkriva šaroliko stapanje slatke ruže I prozračnog svijetlog drveta. Ova ohrabrujuća ruža je blistava. Započinje sa voćkastim, sočnim i svježim notama kruške i ambrete, i onda pulsira sa puderastim irisom. Ovaj ples ruže i svijetlog drveta doprinosi izmjerenoj napetosti prije zajedničkog spajanja i laganog isticanja mošusa.

Novi osnažujući IRRESISTIBLE GIVENCHY je odvažan poziv na opuštanje.

Fran Summers Irresistible

Naviknuta da krasi Givenchy modne piste, britanski model Fran Summers je postala muza sa proročanskim imenom, jer izgleda da je sunce prati gdje god da krene…

Ona utjelovljuje novi IRRESISTIBLE GIVENCHY miris sa svojim zbunjujućim prirodnim pokretom. Živahna i spontana, sama njena prisutnost podstiče vas na slavlje. Ona je jedna od onih ljudi koje bi željeli da pratimo, imitiramo i da im budemo uvijek u blizini … naša heroina prati svoje želje, i sluša samo svoj instinkt. Fotografisana od strane Harleya Weira, Fran Summers zrači nesputanim šarmom. Apsolutno privlačna, ona emituje oslobađajuće talase gdje god da krene. Koja je njena tajna? Sloboda. Jednostavno rečeno: ona ima slobodu da bude ono što želi, gdje god želi i kako god želi. Njena nezavisnost je izražena u pokretu, šta je više uzbudljivije od toga da dopustiš svom tijelu da priča svoj jezik?

Dancing Queen

U reklami koju je snimio Manu Cossu kao i u digitalnoj kampanji, Fran Summers je okružena svojim timom. Grupom slobodnih duhova koji, kao i ona, vole plesati, smijati se i znati kako u potpunosti iskoristiti dragocjene trenutke opuštanja.

Fran određuje tempo, pozivajući svoju pratnju da joj se pridruže u plesu i da pronađu svoj vlastiti ritam. Bez grešaka u koracima, jer pokret dolazi iznutra, on je iskren i intiman. Ples postaje neodoljivi odraz onih koji ga utjelovljavaju. Uzbuđujući i otkrivajući ispušni ventil… Da li u plesnoj dvorani ili napolju ispod čarobnog neba u Parizu, Fran se njiše, okreće i daj odriješene ruke svojoj mašti. Ništa je ne sputava. Givenchyjev stajling poboljšava njene pokrete. Mi je samo možemo gledati, sposobna da zasjeni Eiffelov toranj sa svojom magnetskom moći i otmjenosti koja zrači. Ona je jednostavno IRRESISTIBLE (neodoljiva)!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.