x

Zenica

Odlična zabava u Studengradu uz GIS band! (Foto)

Odličnu žurku napravili se momci iz Gis benda u Studengradu.

Oni su nastupili u okviru petog Zenica adventurea. Bend je nastao 2018. godine, a u svom repertoaru zastupljeni su svi žanrovi muzike tako da u njihovom nastupu svako može naći nešto za sebe.

“Mi smo tu da vam uljepšamo ovo veče i bilo gdje da natupamo tu smo za raju, da svima bude dobro, jednostavno uživamo u ovom poslu koji radimo”, kaže Riad Dubičić, pjevač Gis benda.

Gis bend izvodi muziku koja je garantuje dobre žurke gdje god se pojave.

“Ima tu za starije, mlađe, gledamo da svima uljepšamo ambijent, to veče. Trudimo se da nije do nas, pa eto šta za koga bujrum”, ističe naš sagovornik.

Momci iz Gis benda nisu prvi put na ovom festivalu, kako kaže Dubičić iako je hladno dođe raja da vidi šta se to dešava u našem gradu.

“Bili smo prošle godine, evo opet smo s vama. Čast nam je naravno što smo tu, ipak smo mladi i imamo čast da nastupamo u svom gradu na Trgu Alije Izetbegovića”, dodaje Dubičić.

Zenica je postala prepoznatljiva po ljetnom i zimskom festivalu.

“Ne zna se kad je ljepše. Ljeto ima svoje čari, zima ima svoje čari tako da uživamo u svakom pogledu“, zaključio je ovaj razgovor Dubičić.

Gis bend je nastao 2018. godine. Nastupaju po cijeloj Bosni i Hercegovini i već su izgradili svoje ime u svijetu muzike. Svaki njihov nastup unaprijed je rezervisan za dobru zabavu. Uostalom večeras smo se uvjerili u to. 

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.