x

da li je moguće?

Odluka Jelene Đoković od koje ćete ostati zapanjeni: Tari i Stefanu zabranila ono što svako dijete najviše voli!

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića u posljednje vrijeme pokazuje utemeljene strahove za budućnost i razvoj mladih naraštaja.

Nedavno je Jelenina izjava da Stefana i Taru ne vaspitava batinama našila na veliki broj komentara.

‒ Moja djeca su prva generacija djece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka prije mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i vjerujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promijeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju historije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom jednog gostovanja na panelu „Budućnost je sad“.


Međutim, osim batina, Jelenina i Novakova djeca od sada žive sa još jednim, nesvakidašnjim, pravilom.

Naime Stefan i Tara za svoje rođendane više ne smiju da gase svjećice na torti.


‒ Svi smo u kosovskim manastirima i crkvama palili svijeće za žive i upokojene, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona sagorijeva sebe da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželjela da makar u svom domu promijenim taj običaj ‒ navela je Jelena i vkerovatno Stefana i Taru nadalje osudila na rođendane bez gašenja svjećica.

Podsjetimo, Jelena i Novak Đoković sa sinom Stefanom i kćerkom Tarom zbog teniserovih poslovnih obaveza već godinama žive van Srbije, a glavna baza su ima Monako i Marbelja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.