x

wao

Odnijela sve stvari iz kuće i mnogo smršavila: Svi detalji! Kristijana supruga ostavila nakon prevare u Zadruzi!

Nakon što se Kristijan Golubović u rijalitiju Zadruga poljubio sa Kristinom Spalević, ni ne sluti da ga je poljubac napolju koštao braka.

Naime, kako se navodi, Ivana mu neće preći ovog puta preko prevare, kao što je to učinila nakon skandala na "Farmi" sa Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa kćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dijete sada ima pet godina i vrlo je svjesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila kćerku u obližnji park - kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji Ivanu poznaje od malena.


- Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je cijeli život povučena, smjerna i mirna. U posljednje vrijeme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, na službe....vodi i kćerku...nekako je u svom svijetu.

I druge komšije potvrđuju priču da je Kristijanova supruga mnogo više u selu kod majke, nego u porodičnom stanu gdje je živela sa Kristijanom.


- Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dijete dok je on bio u zatvoru, i umjesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u Zadrugu, a ona ga čekala da bude sa kćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razumije. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem.


Susjedi kažu da je Ivana i ranije znala da ode kod majke i provede neko vrijeme, ali da je sada odlučila da se tamo preseli.

- Ne vjerujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznijela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.