x

otkrila sve o susretu

Odričem je se, zgazila bih je: Dalilina sestra prvi put u javnosti, raskrinkala Zadrugarku i pokazala njihovu prepisku!

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević nakon rijalitija potpuno se posvetila sebi, pa je odlučila da se cijelo ljeto provodi na Crnogorskom primorju. No, prije samo nekoliko dana vratila se za Beograd, gdje nastavlja da pravi haos.

Naime, Dragojevićka ima navodnu sestru od polutetke Biljanu, koja je otkrila pravo lice drugoplasirane zadrugarke.

- Ja sam to saznala, nisam ni ja znala, ja sam saznala preko Biljane Dragojević, koja je na profilu objavila da sam joj sestra, da smo iste, ja sam to rekla u jednoj emisiji, od tad je ostalo da smo sestre od polutetke. Mi nismo bile u kontaktu, vidjela sam je sada kada se ovo desilo u Zadruzi - započinje Biljana.


- Branila sam je, bilo mi je žao, jer su je žene branile, u jednom trenutku sam se iznervirala, uzela telefon i od tada je počelo. Da bi u neko vrijeme, sama ušla u cijelu situaciju i shvatila da Dejan nije ono što jeste, da je on jedna djevojčica. Osuđivali su me, jer je branim!

- Poslije toga se meni Dalila javila, sada kada je izašla, zahvalila mi se na podršci, neko njen joj je javio, rekla mi je da ćemo se vidjeti, kada se bude vratila u Beograd. Da ćemo popiti sestrinsku kafu, rekla je da je sigurna, jer sam je pitala da li je sigurna.


Biljana je iznijela i navodne poruke koje je razmijenila sa Dalilom, pa dodala:

- Mi smo se dopisivale, ona je rekla njeno mišljenje, kako će biti kasnije, o njenom pomirenju sa Dejanom. Uopšteno, o Aleks, par rečenica smo razmijenile, kasnije, kad sam zvala u "Narod pita", pitala sam je da li zna ko zove, rekla je da ne zna, ja sam je pitala zašto ima potrebu da se pravda narodu, da je niko ne pljuje, drago mi je što je srećna, ali kada sam je pozvala, ona se pravila da ne zna ko zove, ja sam njoj lijepo stavila do znanja i preko poruka i predstavila sam se - priča Biljana, te nam je dostavila poruke navodne sa Dragojevićkom.


- Zaboljelo me je, jer je mene narod osudio zbog toga što sam je branila! Znala sam ja da je ona bez pardona, ali ovo je bezobrazluk, velika je nezahvalnost, ja sam zbog nje bila u emisiji, mene su pljuvali po komentarima, najogavnije riječi sam čula i pročitala, nego ona sada na njenom profilu. Trebala sam da dozvolim da je linčuju, sa mnom u duel, nema, zgaziću je!

- Ovog puta ću se odreći, nije ispunila obećanje, svađala sam se sa Biljanom, sada mogu i da je razumijem, Dejan joj je sin, ja bih branila svog sina! Ja bih za svog sina napala bilo koga! Šta god da je rekla, opraštam joj, samo zato što je majka tog Dejana, kog ja ne cijenim, zbog toga što nije ispao muško, nego je plakao, trebao je da ustane, kao što je kasnije imao karakter.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.